20.000 tlye kadarBütçeniz nedir?
Benim şu an kullandığım S8+ telefonum var. Telefonu elimden düşürmediğim zaman şarjı ortalama 3 saat gidiyor. Bana şarjı iyi giden ve S8+ yakın özellikli Samsung telefon öneririr misiniz?
@Ömer CanBenim şu an kullandığım S8+ telefonum var. Telefonu elimden düşürmediğim zaman şarjı ortalama 3 saat gidiyor. Bana şarjı iyi giden ve S8+ yakın özellikli Samsung telefon öneririr misiniz?
Telegram grubumuzda varsanız @Ctvkiller (Roan) telefonlardan çok iyi anlıyor. Ona danışabilirsiniz. Ben maalesef fazla hakim değilim.
a56 nasılO paraya alabileceğin en iyi samsung S21fe sanırım. Performansı gayet yeterli kamerası yılına göre başarılı.
Daha güncel bir cihaz. Daha uzun güncelleme alacaktır. Ancak S serisi bir cihaz ile A serisi bir cihazın kalite farkı var. İncelemelerini izleyip kafanıza yatanı alabilirsiniz.a56 nasıl
Daha güncel bir cihaz. Daha uzun güncelleme alacaktır. Ancak S serisi bir cihaz ile A serisi bir cihazın kalite farkı var. İncelemelerini izleyip kafanıza yatanı alabilirsiniz.
20 bin bütçe ile neden 10binlik telefon alacaksınız ki? 10binlik bir şey alacaksanız A34 daha mantıklı. M serisi performansı tatmin etmeyebilir.m34 nasıl 6000 mah pil ömrü var
20 bin bütçe ile neden 10binlik telefon alacaksınız ki? 10binlik bir şey alacaksanız A34 daha mantıklı. M serisi performansı tatmin etmeyebilir.