The Last Of Us Part 2'De Oluşan Çizgiler Nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cagtay59
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:24

cagtay59

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı kullanıcı
yanlış yere konu açtıysam şimdiden özür dilerim forumda yeniyim ama bugün laptopda bir sıkıntı ile karşılaştımEkte de belli oluyor mu bilmiyorum ama The Last of Us Part 2'de bazı yerlerde böyle çizgiler oluşuyor ve başka bir oyunda olmuyor, sadece bu oyunda ve ayrıyeten The Last of Us Part 1'de de oluyordu.Ama oyunu kapatıp yeniden açtığımda düzzeldi ve başka oyunlarda da olmuyor böyle

Ekli dosyalar

• 20251013_205834.webp
    20251013_205834.webp
    118,5 KB · Görüntüleme: 10
Last of us Part 2'yi bazı laptoplarda yaşattığı sorunlar yüzünden test oyunlarımdan çıkardım. Part 1 de Part 2 de maalesef sıkıntılı. Düzgün port yapamadılar bunları PC'ye.

internette bazı yorumlarda bakımdan sonra sıvı metalden dolayı sıkıntı yaşadıklarını gördüm de o yüzden
Aslında sıvı metalin kullanılmasını da doğru bulmuyorum evet düzgün olunca güzel değerler veriyor ama biraz risklidir bence faz değişimli termal pad uygulamak daha doğru seçim olabilir.

Aslında sıvı metalin kullanılmasını da doğru bulmuyorum evet düzgün olunca güzel değerler veriyor ama biraz risklidir bence faz değişimli termal pad uygulamak daha doğru seçim olabilir.
aynen sıcaklıklar muazzam oyunlarda windows en iyi güç verimliliğindeyken 60 dereceyi geçmiyor işlemci ve ekran kartı hatta işlemci 55 57 derecelerde takılıyor

Geri