Ücretsiz Oyun Olan Hogwarts Legacy

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer Can
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:19

Ömer Can

Admin
Admin
Kayıtlı kullanıcı
🔥🔥🔥🔥 Hogwarts Legacy oyunu Epic Games'de 18 Aralık saat 19.00'a kadar ÜCRETSİZ'dir. Almak isteyen olursa kaçırmayın derim. 😁

‼️ Alım ekranında hata veya yavaşlık durumları denk gelebilir haberiniz olsun.

🔗 https://store.epicgames.com/tr/p/hogwarts-legacy

İşbirliği değildir.

1765513529061.webp
1765513548512.webp

Son düzenleme:
Ben aldım ama oynadığım türden değil. Bari Doom ya da Black Myth Wukong verse. Ya da tekrar GTA5 :D Cyberpunk da olabilir. Hazır indirime girmişken ücretsiz verse de mutlu etseler :D Vermeyeceklerse söylesinler de indirimdeyken alayım yav

Ben aldım ama oynadığım türden değil. Bari Doom ya da Black Myth Wukong verse. Ya da tekrar GTA5 :D Cyberpunk da olabilir. Hazır indirime girmişken ücretsiz verse de mutlu etseler :D Vermeyeceklerse söylesinler de indirimdeyken alayım yav
Bende GTA 5 ve Cyberpunk istiyorum ya. Açık dünya oyunlarını severim görev yapmayı da beceremem. Umarım ikimizin de isteği gerçek olur sadıcım. 😭

Bende GTA 5 ve Cyberpunk istiyorum ya. Açık dünya oyunlarını severim görev yapmayı da beceremem. Umarım ikimizin de isteği gerçek olur sadıcım. 😭
İnşallah sadıç. Dediğim gibi eğer vermeyeceklerse bilsek de indirimdeyken alsak. Aldıktan sonra ücretsiz olsun istemem ama beklemeye de pek sabır yok :(

İnşallah sadıç. Dediğim gibi eğer vermeyeceklerse bilsek de indirimdeyken alsak. Aldıktan sonra ücretsiz olsun istemem ama beklemeye de pek sabır yok :(
Epic bugün mesela Hogwarts Legacy oyununu önceden para vererek alanlara para iadesi yapılmış. Belki diğer hafta aynı iddialı pahalı oyun ücretsiz olursa oyunu önceden para ile alanlara yine para iadesi yapabilirler. Ama sonuç olarak istediğimiz oyun ücretsiz denk gelmezse sağlık olsun der geçerim. :)

Geri