İşbirliği değildir.
Son düzenleme:
Bende GTA 5 ve Cyberpunk istiyorum ya. Açık dünya oyunlarını severim görev yapmayı da beceremem. Umarım ikimizin de isteği gerçek olur sadıcım.Ben aldım ama oynadığım türden değil. Bari Doom ya da Black Myth Wukong verse. Ya da tekrar GTA5Cyberpunk da olabilir. Hazır indirime girmişken ücretsiz verse de mutlu etseler
Vermeyeceklerse söylesinler de indirimdeyken alayım yav
İnşallah sadıç. Dediğim gibi eğer vermeyeceklerse bilsek de indirimdeyken alsak. Aldıktan sonra ücretsiz olsun istemem ama beklemeye de pek sabır yokBende GTA 5 ve Cyberpunk istiyorum ya. Açık dünya oyunlarını severim görev yapmayı da beceremem. Umarım ikimizin de isteği gerçek olur sadıcım.![]()
Epic bugün mesela Hogwarts Legacy oyununu önceden para vererek alanlara para iadesi yapılmış. Belki diğer hafta aynı iddialı pahalı oyun ücretsiz olursa oyunu önceden para ile alanlara yine para iadesi yapabilirler. Ama sonuç olarak istediğimiz oyun ücretsiz denk gelmezse sağlık olsun der geçerim.İnşallah sadıç. Dediğim gibi eğer vermeyeceklerse bilsek de indirimdeyken alsak. Aldıktan sonra ücretsiz olsun istemem ama beklemeye de pek sabır yok![]()