Merhabalar, ikinci elden Victus-G870 arası kaldım. Gidip test edeceğim için laptopu görebileceğim. Acaba hani daha önce bu laptopta Hall Sensör sorunu olmuş mu? Veya test edeceğim zaman kendini belli eder mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
R-1073 ntMerhaba kardeşim Victus modelinin tam kod adı nedir![]()
Olması çok düşük ihtimal r0 s1 r0 da daha önce görüldü ama r1 modellerinde görülmediR-1073 nt
Öyleyse hall sensor çok görünmezR-1073 nt
O videoyu izleyerek alacağım zaten.Öyleyse hall sensor çok görünmez
İkinci el alırken nelerde dikkat edilmeli tarzı Ali Abi'nin videousunu bırakıyorum
Kaçtan satıyor merak ettim![]()
Victus 15 geneli ve 16 serisindeki r1 kod adlı modeller görülmemiş en azından duymadımO videoyu izleyerek alacağım zaten.Hocam yine de tedirgin etmiyor değil. R1 serisinde hiç görülmedi mi acaba hall sensör? Bu arada fiyatı 31.000 di.
Anladım hocam. Peki bu hall sensörden dolayı uyku hale girmesi şans mı yoksa bilgisayrı açtığın anda 3 4 dakikada bir olan bir şey mi?Victus 15 geneli ve 16 serisindeki r1 kod adlı modeller görülmemiş en azından duymadım
Fiyatı da iyiymiş bence alınabirliği vardır
Hall sensor sorunu kimisi aldıktan 1 ay sonra sorun ortaya çıkıyor kimisi için de 1.5 yıl sonra ortaya çıkıyor bir nevi aslında şans işidir bence uyku modunu kökten kapatırsanız (laptop kapağı ile uykuya mod alınan bile dahi) sorunu en aza indirgemiş olur.Anladım hocam. Peki bu hall sensörden dolayı uyku hale girmesi şans mı yoksa bilgisayrı açtığın anda 3 4 dakikada bir olan bir şey mi?