💻 Windows 11 25H2 Kurma Rehberi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer Can
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:59

Ömer Can

Admin
Admin
Kayıtlı kullanıcı
photo_2025-10-12_22-19-20.webp

📌 En az 8GB bir USB bellek bulun içi boş olacak ya da önemsiz dosyalar olabilir yoksa yazdırma sırasında hepsi silinir.

‼️ Dipnot toplam 3 tane yazdırma programı koydum (MediaCreationTool, Rufus ve Ventoy) birini seçip yazdırabilirsiniz.

‼️ Intel işlemcilerde 12. nesil, AMD işlemcilerde ise 6000 serisinden itibaren Windows 11 kurmanız daha sağlıklı olacaktır aksi takdirde sürücülerde uyumsuzluklar çıkabilir.

✅ Windows 11 Home kurmanızı tavsiye ederim stabilite konusunda sağlıklı iyi sürümdür.

👉 Windows 11 25H2 ISO : Linke Tıklayınız

👉 Windows 11 25H2 Media Creation Tool ile yazdırma rehberi : Linke Tıklayınız

👉 Windows 11 23H2 ISO (Update'ler ile beraber 24H2 veya 25H2 sürümüne yükselebilir.) : Linke Tıklayınız

👉 Rufus Yazdırma Programı: Linke Tıklayınız

👉 Ventoy Yazdırma Programı : Linke Tıklayınız

👉 Ventoy ile Yazdırma Rehberi : Linke Tıklayınız

👉 Rufus ile Yazdırma Rehberi : Linke Tıklayınız

👉 Windows 11 24H2/25H2 kurma rehberi : Linke Tıklayınız

👉 Windows 11 23H2 kurma rehberi : Linke Tıklayınız

👉 Kurduktan sonra yapılacak işlemler : Linke Tıklayınız

‼️ Eğer diski silme ve biçimlendirme hatası alıyorsanız @Umut 'un rehberine bakabilirsiniz : Windows Disk Hatası

📌 Sağlamlisans sitesi üzerinden 'cihaztv5' koduyla %5 indirim ile Windows 11 Home Retail key alabilirsiniz.

🔗 Linke Tıklayınız

👉 Hangi Microsoft hesabı ile girdiyseniz o hesap kalıcı olacaktır.

👉 1 tane sınırlı ile Windows bağladığın Microsoft hesabı ile istediğin freedos laptoba Windows 11 Home olması şartı ile retail key aktifleşir.

‼️ Keyiniz e-posta adresine düşmez ise akşam saatinde aldıysanız mesai bitmiş veya spama düşmüş olabilir destekle görüşünüz.

➡️ Bugün sizlere Windows 11 işletim sistemini nasıl kurabileceğiniz hakkında rehberleri konu olarak paylaşıyorum. ❤️

Son düzenleme:
Emeğine sağlık kardeşim. Çok teşekkürler güzel rehber için. Ben genel olarak ilk seçenek olan güncel ISO'yu Microsoft ISO oluşturma aracı ile kurmayı öneriyorum. Özel olarak Pro'ya ihtiyacı olmayan herkes Windows 11 Home kurmalı.

Rehber için eline sağlık. Bunun haricinde rehbere alternatif disk hatalarının çözümünü eklersen makbule geçer (cmd ile disk silmenin gerektiği hatalardan bahsediyorum)

Geri