Wi̇ndows11 Renk Bozukluğu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ylcgn19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:31

ylcgn19

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı kullanıcı
Beyler Windows'un yeşil rengi kendi kendine sarıya döndü. Oyun oynarken yeşil renklerin çoğunu sarı olarak görüyorum. Sarı renkleri de turuncu olarak görüyorum. Bunun çözümü nedir? Ayarlarda renk körlüğü ya da kontrast ayarlarında hiçbir oynama ve problem yok. Kendi kendine yeşil ve sarı renkler bozuldu. Diğer renkleri kendi renginde görüyorum. Ha bir de duvar kağıdı sürekli kendi kendine siyah ekran gösteriyor ve koyduğum duvar kağıdını her seferinde geçici olarak kaldırıp bir süre sonra yeniden ekliyor. Neden böyle?

Ekran kartı sürücünüzü güncellemeyi deneyin veya DDU ile silip tekrar kurun. NVIDIA, Dahili GPU ve Windows kendi ayarlarında renk kalibre ayarlarını yapmayı deneyin. Çözülmüyorsa sıfırdan format atın daha da olmazsa teknik servis ile görüşün size yol gösterirler. 💕

Ekran kartı sürücünüzü güncellemeyi deneyin veya DDU ile silip tekrar kurun. NVIDIA, Dahili GPU ve Windows kendi ayarlarında renk kalibre ayarlarını yapmayı deneyin. Çözülmüyorsa sıfırdan format atın daha da olmazsa teknik servis ile görüşün size yol gösterirler. 💕
Bunun ekran kartıyla doğrudan bir ilgisi var mı?

Geri