X7T 5060

John Locke

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı kullanıcı
Herkese merhabalar , ben yakın zamna x7t aldım , sürücüleri kurdum bir problem cıkmadı (flashdan), sonra kendi sitesinden konrtrol ettim sürücüleri bios güncellemesi vardı onuda güncelledim , onu güncelledikten sonra ekran gidik gelmeler başladı , bir süre sonra durdu , tecrübe etmiş birileri var , diğer soruö fan birden kendini fulluyor , arka planda bir şey inmezken bile sadece youtube vb. , 3 4 sn sonra yavaşlıypr , oyun modundayken yapıyor bunları , ofis aldığıöda da yaptı ama daha seryek şekilde bunun için hangi ayarı yapmam lazım ?

Merhabalar kardeşim birden fanları fullemesi normal YouTube videosu bile izlemek laptopu boşta saymaz. Bir de oyun modunda değil pil ofis vs. modunda olsun.

Temel sorunsuz sürücüsü kurma mantığını size anlatayım.

- Öncelikle internet sürücüsü tanımlı değilse ethernet ile bağlanmak, USB sürücü belleği varsa oradan kurmak veya telefonunuzu kablo ile laptopa bağlayıp USB internet paylaşımı ile ethernetle bağlanmış gibi yapabilirsiniz.

- Bağlandıktan sonra Windows Update tarafından bütün sürücüleri kurmak ve bu işlemi "Güncelsiniz" diyene kadar devam ettirmek.

- Ekran kartı sürücüsünü güncellemek diğer aşamamız olacak.

- Sonra biosu güncellemek.

- En son Control Center yazılımını kurarsak hata alma oranımız en aza indirger.

Kısaca USB bellek sürücüsünü yukarıdakileri anlattıklarım dışında eğer ki aygıt yöneticinde ünlem kaldıysa kurun onun dışında ilk kurulunca böyle hatalar denk gelebiliyor.

Memnun değilseniz teknik servis ile görüşün ya da 14 gün geçmediyse iade sürecini başlatabilirsiniz. 💕

Ben dirwkt flash daki leri kurdum sonra sitesinden bios güncelledim sonra da intel app indirdim orasan son sürümü yükledim , aygıt yöneticisindw herhangi bir üünlem iiareri yok , bir daha sitedwkileri kurmam gerekitor mu ?

Geri