Yeni Bilgisayara Windows Kurulum Sonrası Güncellemeleri Durdurayım Mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CodExpreince
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:11

CodExpreince

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı kullanıcı
Yeni bi laptop almayı düşünüyorum sanırım yakın zamanda gelen 25h2 güncellemeleri klavye ve fareyi devre dışı bırakıyormuş. Windowsu kurduktan sonra guncellemesini iptal mi etsem ? Veya sorun çözüldü mü?

Merhaba kardeşim 24h2 sürümünde bile dahi başında bazı laptop modellerde touchpad sürücüsü yüklü gelmeyebiliyordu klavye yüklü gelmek zorunda yoksa nasıl kurulum yapabilsin en azından klavye ile tab enter tuşuna basa basa ilerler 😀

Ben de 25h2 güncellemesini Windows update tarafında geldi yaptım öyle bir aman aman büyük güncelleme değil klavye ve touchpad fare sorunu yaşamadım

Yeni laptop için bütçeniz maks ne kadar yardımcı olabilirim ❤️

Merhaba kardeşim 24h2 sürümünde bile dahi başında bazı laptop modellerde touchpad sürücüsü yüklü gelmeyebiliyordu klavye yüklü gelmek zorunda yoksa nasıl kurulum yapabilsin en azından klavye ile tab enter tuşuna basa basa ilerler 😀

Ben de 25h2 güncellemesini Windows update tarafında geldi yaptım öyle bir aman aman büyük güncelleme değil klavye ve touchpad fare sorunu yaşamadım

Yeni laptop için bütçeniz maks ne kadar yardımcı olabilirim ❤️
R9t 5070ti 9955hx almaya karar verdim teşekkür ederim.

Ben bütün güncellemeleri alıyorum. Arkadaşlar konu biraz fazla abartılıyor. Güncellemeleri alın bence.
Yaklaşık 2 aydır bilgisayar kullanmadığım için windows ne durumda bilmiyorum hocam ondan dolayı sordum. Bazı güncellemelerin bilgisayarları bozduğu ile ilgili videolar gördüm.

Geri