Laptop Asus tuf gaming ryzen 5 7535hs rtx4060 modeliToplanmış sistem mi laptop mu![]()
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım uzun yıllar güzelce kullanmayı nasip etsin @CihazTV Ali abi'nın ikincil el alındığında neler yapılmalı videosundan yararlanabilirsinizLaptop Asus tuf gaming ryzen 5 7535hs rtx4060 modeli
TeşekkürlerHayırlı uğurlu olsun arkadaşım uzun yıllar güzelce kullanmayı nasip etsin @CihazTV Ali abi'nın ikincil el alındığında neler yapılmalı videosundan yararlanabilirsiniz![]()
Çok güzel video olmuş izledim şimdi bir de bir şey sormak istiyorum Ryzen 5 7535hs rtx4060 ile darboğaz yapar mi fikrinizi merak ediyorumŞu video işinize yarayabilir
Bir laptop dizayn edilirken hiçbir zaman darboğaz yaptırtcak şekilde işlemci koyamazlar içiniz ferah olsun rahat rahat ekran kartını besleyecektir tavsiye sistemlerde dikkate alınacak bir konudurÇok güzel video olmuş izledim şimdi bir de bir şey sormak istiyorum Ryzen 5 7535hs rtx4060 ile darboğaz yapar mi fikrinizi merak ediyorum
Biraz darboğaz olabilir bazen ama çok fazla rahatsız etmez.Çok güzel video olmuş izledim şimdi bir de bir şey sormak istiyorum Ryzen 5 7535hs rtx4060 ile darboğaz yapar mi fikrinizi merak ediyorum