Kingston DataTraveler 4000 G2 inceleme

Kingston DataTraveler 4000 G2 İnceleme – Kullanım Detayları

Şifreli USB bellek, bilgisayara sıradan bir hafıza yongası gibi bağlanıyor. Bununla birlikte, sürücüyü taktığınız anda kullanamıyorsunuz. Verilerinizi depolamak için önce özel kullanıcı şifresi belirlemek zorundasınız. Şifrenin en az 8 karakter içermesi gerekiyor. Karakterlerin en az biri rakam olmak zorunda. Geri kalan karakterler arasında birer adet küçük ve büyük harf bulunması şart.

Üreticinin belirlediği kriterleri içeren bir parola oluşturduktan sonra, şifreyi unutma ihtimalinize karşılık ip ucu yazmanız mümkün. Bu aşamanın ardından USB bellek veri depolamaya hazır hale geliyor.

kingston-datatraveler-4000-g2-interface

Bu işlemden sonra ürünü her çıkarıp taktığınızda özel şifrenizi girmeniz isteniyor. Şifreyi 10 defa yanlış yazmanız halinde, depolama aygıtına erişim engellenir ve tüm bilgiler silinir.

Kingston DataTraveler 4000 G2’nin kullanıcı arayüzü, şifre değiştirme, dil seçimi ve zamanlama seçeneklerini içeriyor. Arayüzde ayrıca, sunucu tabanlı SafeConsole kontrol merkezi komut sayfası da bulunuyor. SafeConsole desteği, şifre korumalı belleklerin merkezi olarak yönetilmesini sağlıyor. SafeConsole entegrasyonu, IT uzmanlarının uzaktan parola değiştirme gibi işlemler yapmasının yolunu açıyor.

Sonraki Sayfa: Performans Testi (Tıklayın)