2015 yılının en değerli Tayvan markası ASUS oldu

ASUS, “Tayvan’ın En İyi Global Markaları Ödülleri”nde 1,78 milyar dolarlık marka değeri ile üçüncü yıl da zirvedeki yerini kordu.

Tayvan’ın En İyi Global Markaları 2015 Ödülleri‘nde ASUS, üçüncü kez üst üste en değerli Tayvan markası oldu. Tayvan Ekonomi Bakanlığı ve dünyanın önde gelen marka danışmanlık şirketi Interbrand tarafından verilen “Tayvan’ın En İyi Global Markaları 2015 Ödülleri”, Tayvanlı markaların global pazarlardaki konumunu ortaya koyan önemli bir gösterge olarak değerlendiriliyor. Interbrand tarafından ödül töreninde yapılan açıklamada, ASUS’un tahmini marka değerinin 1,78 milyar dolar (5 milyar Türk lirası) olduğu belirtildi.

ASUS adına ödülü alan ASUS Başkan Yardımcısı Jackie Hsu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Tayvan’ın En İyi Global Markaları Ödülleri’nde üç yıldır üst üste zirvede yer alıyor olmaktan gurur duyuyoruz. Keşif ruhumuz, müşterilerimize en iyi deneyimi sunmak için çabalarken getirdiğimiz yeniliklerin arkasındaki itici güçtür. Bu ödül de bu yolda ortaya koyduğumuz çabaları teyit ediyor.” dedi.

en-iyi-kamera-asus-zenfone-2

ASUS, Zen ve Republic of Gamers (ROG) ürün aileleri ile şıklık ve sağlamlık arasında başarılı bir denge yaratarak 2015 yılını şirket için dikkat çekici bir yıla dönüştürdü. ASUS ayrıca Zen felsefesinden ilham alan ürün yelpazesini; Zenfone 2 ve Zenfone serisinin diğer yeni modelleri ile birlikte ZenPad serisini satışa sunarak daha da genişletti.

Bir dizi üst sınıf Android tabletten oluşan ZenPad serisi; değiştirilebilir kapakları ile birlikte kişileştirilebilir fonksiyonları, tarz ve eğlence kapasitesi sayesinde kullanıcıların tablet deneyimlerini yeniden şekillendirirken aynı zamanda gerçek lüksü sunuyor. ZenFone serisi akıllı telefonların amiral gemisi ZenFone 2 ise sahip olduğu 13MP PixelMaster kamerası, yepyeni ZenUI kullanıcı arayüzü ve üstün performansı ile kullanıcılara üst sınıf akıllı telefon deneyimi sunuyor.

asus-rog-g752-arka-cihaztv

ASUS, ROG ürün ailesi ile dünyanın önde gelen oyun markası konumunu da korudu. En uç oyuncuların ihtiyaçlarını bile karşılayan üst düzey oyun ürünlerinin yer aldığı ROG ailesi, 10 yıldır oyun severler arasında büyük bir üne sahip. Sıvı soğutmalı dizüstü bilgisayar ROG GX700, arkadan aydınlatmalı anti-gölgelenme özelliğine sahip klavye ve tozları-tahliye eden yenilikçi termal çözümü ile G752 dizüstü bilgisayar, ASUS DirectCU soğutma teknolojisine sahip GTX 980Ti ekran kartı ve üstün performans ile stabiliteyi bir araya getiren diğer teknolojilerin kullanıldığı amiral gemisi ürünler, sundukları kalite ve endüstriye getirdikleri yenilikler nedeniyle birçok kullanıcıdan övgüler alıyor.

“Tayvan’ın En İyi Global Markaları Ödülleri”; şirketin finansal performansı, tüketicinin alışveriş kararında oynadığı rol ve markanın rekabet gücü gibi özelliklerin de içerisinde yer aldığı marka değerine göre veriliyor.

Cihaz.TV‘yi Facebook, Twitter, Google+, YouTube ve Instagram‘da takip edin.