3500 TL Monitör Dahil PC Toplama Tavsiyesi (Video)

3500 TL Monitör Dahil PC Toplama Tavsiyesi videomuz yayında. 15 Ağustos 2020 fiyatlarına göre uygun fiyatlı PC toplamak isteyenler bu videoyu kaçırmasın.

Doların hızla yükseldiği bu son dönemde uygun fiyata bilgisayar toplamak istiyorsanız bu videomuz sizler için. 3500 TL Monitör Dahil PC Toplama videomuzda tavsiye edeceğimiz parçaları kendiniz bir araya getirerek kendi bilgisayarınızı kurabilir, bu bilgisayara ekran kartı takmadan, işlemcinin içerisindeki Vega 8 dahili grafik birimini kullanarak piyasadaki neredeyse tüm oyunları oynayabilirsiniz. Bu bilgisayar ilerleyen zaman içerisinde ekran kartı takmaya uygun yapıdadır.

İlginizi çekebilir: Hazır Sistem PC Tavsiyeleri

Ayrıca anakart da AMD’nin neredeyse tüm işlemcilerini desteklemektedir. AMD Ryzen 3 3200G APU ile toplayacağınız bu bilgisayara ilerleyen zamanda RX 570 ya da GTX 1650 Super ekran kartı takabilir ya da işlemciyi yükselterek güç kaynağının izin verdiği en yüksek ekran kartlarını kullanabilirsiniz. Videomuzu beğendiyseniz YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın. İyi seyirler.

Videodaki bilgisayara denk sistemin FPS testleri:

Videodaki donanımların satın alma linkleri videonun açıklama kısmındadır.

Cihaz.TV’ye destekte bulunmak için kanala katılabilirsiniz: https://www.youtube.com/channel/UCz59CqPhJgCf3aUdDitjzYQ/join

Sorularınız için Discord Kanalımıza Gelin: https://discord.gg/SdZpt24