VAIO C15 serisi rengarenk dizüstü bilgisayarlar tanıtıldı

VAIO C15 dizüstü bilgisayar serisi, canlı renklerle desteklenen şık tasarımıyla gençlerin dikkatini çekmek istiyor

Japonya’da tanıtılan VAIO C15 dizüstü bilgisayarlar, modaya ve şıklığa önem veren gençlere hitap ediyor. Seriye dahil olan ürünler, çarpıcı renk seçenekleriyle donatılıyor. Seçenekler arasında, beyaz/bakır, lacivert/gri, sarı/siyah ve turuncu/haki çiftleri bulunuyor.

Windows işletim sistemli VAIO C15 serisi, şıklığıyla birçok gencin gönlünü fethetmeye hazır. Bununla birlikte, ürünlerin sunduğu ayrıcalıklar dış tasarımdan ibaret kalacak gibi görünüyor. Şirketin sunduğu donanımlar, dizüstü bilgisayarla performans gerektiren işlere girişmeyi hedefleyenler göre değil.

VAIO C15 serisi dizüstü bilgisayarlar yüksek fiyatları, cılız teknik özellikleri ve şık tasarımlarıyla dikkat çekiyor - CihazTV

Serinin giriş modeli, 15,5 inç 1366 x 768 ekrana sahip ve Intel Celeron 3215U işlemci içeriyor. Cihaz ayrıca 4 GB RAM ile donatılıyor. Bu modelin fiyatı 910 dolar olarak ilan edildi. C15 serisindeki lacivert/gri ve beyaz/bakır modellerin donanımı, 1080p ekran, 8 GB RAM ve Intel i3 içerecek şekilde yükseltilebiliyor.

Yani cihazlar en üst donanım seçeneğinde bile “idare eder” denecek seviyeye geliyor. C15’leri “yüksek” donanıma terfi etmenin fiyatı VIAO tarafından henüz belirtilmedi. Ürünler büyük ihtimalle yalnızca Japonya’da satılacak. Yani cihazların düşük fiyat-performans oranlarına aldırmadan tasarımları için isteseniz bile Türkiye’de satın alamayacaksınız.

Cihaz.TV‘yi Facebook, Twitter, Google+ ve Instagram‘da takip edin. Güncel videolarımız için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın.