Keanu Reeves Cyberpunk 2077 Oyununda Karşımıza Çıkacak

CD Projekt Red’in sabırsızlıkla beklenen oyunu Cyberpunk 2077 E3 2019 oyun fuarında bombayı patlattı. Keanu Reeves bu oyunda karşımıza çıkacak.

Matrix ve John Wick serileriyle milyonlarca sinema tutkununun hayranlığını kazanan Keanu Reeves, gerek oyunculuğu gerekse karizmatik duruşuyla öne çıkan bir aktör. Bizler Keanu Reeves’ın en son John Wick 3 ile öne çıktığını görmüştük ama dün ortaya çıkan bir video Reeves’ı oyun tutkunları için de gündemin üst sıralarına taşıdı. The Witcher 3 ile ününe ün katan CD Projekt Red firmasının sabırsızlıkla beklenen oyunu Cyberpunk 2077‘de Keanu Reeves’ın da rol alacağı ortaya çıktı. Sayfanın üst kısmındaki videodan izleyebileceğiniz üzere Reeves bu oyunda da karizmasından hiçbir şey kaybetmeyecek gibi görünüyor.

İlginizi çekebilir: Google Bazı Android Cihazların Trojan Ön Yüklü Şekilde Satıldığını Onayladı

2020 yılında piyasaya çıkacak olan Cyberpunk 2077, adından da anlaşılabileceği üzere gelecekte geçen bir RPG – rol yapma oyunu. Piyasaya çıkmasına epey uzun bir süre olmasına rağmen şimdiden ön sipariş almaya başlamış olan oyun, 2020 yılının en çok konuşulan oyunlarından biri olacağını garantilemiş durumda. PC, Xbox One ve PS4 platformlarında oynanabilecek olan oyun 16 Nisan 2020’de raflarda yerini alacak.