Honor 9X ve 9X Pro Resmi Olarak Tanıtıldı

Honor yeni akıllı telefonlarıyla karşınızda. Honor 9X ve 9X Pro modelleri pop-up kamera teknolojisi ve Kirin 810 yongasetiyle geliyor.

Huawei’nin alt markası Honor piyasadaki popüler akıllı telefon markalarından biri. Fiyat performans odaklı cihazlarıyla özellikle gençlere hitap eden marka, yine gençlerin ilgisini çekeceğini düşündüğümüz iki yeni akıllı telefonla ses getirdi. Honor 9X ve 9X Pro modelleri, pop-up ön kamera ve Kirin 810 yongaseti özellikleriyle dikkat çekti. Bu akıllı telefonların ikisinde de 6,59 inç boyutlu IPS LCD ekran 1080×2340 piksel çözünürlükle bulunuyor.

Honor 9X Pro

İlginizi çekebilir: İsrail Menşeili Bir Yazılım Tüm iCloud Verilerine Erişebiliyor

Honor 9X ve 9X Pro arasında ne fark var?

Honor’un iki yeni akıllı telefonu, RAM ve depolama alanı konusunda farklılık gösteriyor. Honor 9X’te 4/64GB ve 6/64-128GB RAM ve depolama alanı seçenekleri kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Honor 9X Pro‘da ise 8 GB RAM standart olarak geliyor. Buna ek olarak 9X Pro 128 GB ve 256 GB depolama alanı seçeneklerini kullanıcılara sunuyor.

Honor 9X

Telefonların ikisinde de 4000 mAh kapasiteli pil bulunuyor ancak şaşırtıcı şekilde bu cihazlarda hızlı şarj desteği yok. Bu yüksek kapasiteli pil sadece 10W hızla şarj olabiliyor. Honor 9X ve 9X Pro’nun Türkiye’de piyasaya çıkıp çıkmayacağı ya da hangi fiyatla satılacağı şimdilik bilinmiyor. Bu telefonların Xiaomi Mi 9T ile büyük bir rekabet içerisine gireceğini düşünüyoruz.