Instagram Layout ile Hikayeler Artık Kolaj Olarak Paylaşılabilecek

Birden fazla fotoğrafı tek hikayede paylaşmaya ne dersiniz? Instagram yeni güncellemesi ile Hikayeler moduna kolaj fotoğraf ekleme özelliği getirdi.

Instagram sadece fotoğraf tutkunlarının değil tüm dünyadaki sosyal medya kullanıcılarının vazgeçilmez sanal ortamı haline geldi. Filtreli fotoğraflar paylaşma ağı olarak karşımıza çıkan Instagram zaman içerisinde o kadar değişti ve gelişti ki artık neredeyse Facebook dahil tüm sosyal medya uygulamalarını kullanmayı unutur hale geldik. Bu gözde sosyal medya uygulaması yeni bir güncellemeyle birçok kişinin hoşuna gidecek bir özelliğe kavuştu. Bundan böyle Instagram’da Hikayeler ekranında birden fazla fotoğrafı kolaj şeklinde birleştirip paylaşabileceksiniz.

İlginizi çekebilir: Galaxy Note 10 Lite Tasarım Fotoğrafları Sızdırıldı

Instagram’ın yeni Layout moduyla 2 adetten 6 adete kadar fotoğraf kolaj haline getirilip Hikaye olarak paylaşılabilecek. Bu da tabii ki yeni sosyal medya esprileri paylaşmak ya da paylaşmaya değer anlarınızı daha renkli halde ortaya koyabilmek için uygun imkanları sağlayacak. Instagram’ın resmi Twitter hesabından duyurulan bu gelişme hakkındaki yorumlarınızı bekliyoruz. Ne dersiniz, kolaj halinde paylaşım yapılabilen hikayeler sizce keyifli mi, yoksa gereksiz mi?