LeTV LeMax Pro (X910), benchmark rekoru kırmaya doymuyor

LeTV LeMax Pro, Snapdragon 820 mobil işlemcinin sağladığı güçle AnTuTu ve GFXBench testlerinin sınırlarını zorluyor

Sayıları her yıl artan Çinli akıllı telefon geliştiricileri, satış rakamları ve üretim hacimleriyle Samsung, HTC, Sony, LG ve Huawei gibi dev üreticilerle kıyaslanmayacak kadar mütevazı düzeydeler. Elephone, OnePlus, Oukitel ve LeTV gibi isimlerin öncülük ettiği ufak çaplı teknoloji şirketleri, üst düzey teknik özellikleri veya yüksek malzeme kalitesini çok ucuza satarak sektörün köklü markalarını korkutmayı başardılar.

letv lemax pro teknik ozellikler ve gfxbench test sonucu

Son tüketiciye yönelik elektronik ürünleri pazarının çiçeği burnunda markası LeTV, yukarıda saydığımız dev markaların amiral gemilerine ter döktürecek kadar iddialı tes sonuçları alan bir akıllı telefon geliştiriyor. LeTV LeMax Pro X910 adı verilen bu canavar, Snapdrago 820 64-bit mobil işlemci taşıyan ilk Android’ler arasında yer alacak.

8 çekirdekli üst düzey işlemcilerden beklediği sonuçları alamayan Qualcomm’un 4 çekirdekli düzene dönüşü niteliğindeki Snapdragon 820 işlemci, Adreno 530 ve 4 GB RAM ile birleşiyor. 5,5 inç 2K ekranlı LeTV LeMax Pro x910, girdiği test platformlarının ikisinde de rekora imza atıyor.

letv lemax pro teknik ozellikler ve antutu test sonucu

GFXBench ile test edilen cihaz, OpenGL ES 3.1 API destekli Manhattan 3.1 ekran testinde ortalama 15.7 fps elde ediyor. OpenGL ES 3.0 tabanlı Manhattan 3.0’daysa 29,1 fps’e ulaşıyor. LeTV LeMax Pro X910’un AnTuTu benchmark sonucu, GFXBench değerlerinden daha da iddialı. Cihaz, 133.000 sınırını aşarak AnTuTu’da görülen en yüksek skorlardan birini elde etti.

Android 6.0 Marshmallow işletim sistemli akıllı telefonun teknik özelliklerine ek olarak kamera özellikleri de iddialı. Sızdırılanlar doğruysa LeTV LeMax Pro X910, 4 MP Ultrapixel selfie kamerası ve 21 megapiksel arka kamera içerecek.

Cihaz.TV‘yi Facebook, Twitter, Google+, YouTube ve Instagram‘da takip edin.