Galaxy S7’nin teknik özellikleri fotoğraflandı

Samsung Galaxy S7’nin birden fazla ekran boyu tercihiyle satışa sunulacağı söyleniyor

Samsung’un 2016 yılı için hazırladığı üst düzey Android akıllı telefon, geçen yıl piyasaya sürülen Galaxy S6’dan daha büyük bir ekrana ve daha düşük çözünürlükte arka kameraya sahip olabilir. Güney Kore’de sızdırılan yeni Samsung Galaxy S7 fotoğrafı, cihazın yeni teknik özelliklerine ve sıradışı ekran boyuna dikkat çekiyor.

Güney Kore’de sızdırılan fotoğrafta cihazın Adreno 530 grafik yongasıyla donatıldığı görülüyor. Bu grafik işlemci yalnızca Qualcomm’un dört çekirdekli 64-bit mobil çipseti Snapdragon 820 ile birlikte sunuluyor. Yani Samsung’un yeni üst düzey Android’inin Exynos 8890 mobil çipset ve Snapdragon 820 mobil işlemci içeren en az 2 sürümü olduğu kesinleşmiş bulunuyor.

Samsung Galaxy S7'nin teknik özellikleri bu fotoğrafta yer alıyor.

Akıllı telefonun birden fazla ekran boyu seçeneğiyle piyasaya sürüleceği söyleniyordu. Fotoğraftaki sistem bilgileri, S7’nin 5,7 inç 2K Super AMOLED ekranlı sürümünü doğrular nitelikte. 5,7 inç ekran boyuna sahip model, S7 Plus veya S7 edge+ ismiyle piyasaya sürülebilir. Görselde ayrıca, 4 GB RAM, 5 megapiksel selfie kamerası ve 12,2 megapiksel arka kamera gibi detaylar göze çarpıyor.

Samsung Galaxy S7’nin Mobil Dünya Kongresi’nde sergileneceği söyleniyor. 2-5 Mart tarihlerinde Barselona’da düzenleneceği ilan edilen Mobil Dünya Kongresi 2016’ya dek yapılacak tüm sızdırmaları Cihaz.TV’de göreceksiniz.

Cihaz.TV‘yi Facebook, Twitter, Google+, YouTube ve Instagram‘da takip edin.