LMcable şarj kablosu Lightning ve microUSB ile uyumlu

Lightning ve microUSB uyumlu şark kablosu LMcable iOS, Android veya Windows Phone ayrımı yapmadan tüm mobil cihazlara enerji sağlıyor

Kickstarter’da destek toplayan bazı projelerin açıklamalarını okuduğumuzda, ürünle vaat edilenlerin gerçek olamayacak kadar iyi olduğunu fark ederiz. Rüya gibi özelliklerle ağzımıza bal çalan sıradışı projeler nadiren gerçekleşir ve battıklarında hayallerimiz yıkılır. Steam OS işletim sistemli el konsolu SMACH Z, ileri derecede hayalperest konseptlerden biriydi. Tümleşik AMD SoC içereceği açıklanan cihazın Witcher 2’yi zorlanmadan çalıştıracağı söyleniyordu ve projenin sonu tam bir hüsran oldu. LMcable adı verilen şarj kablosu, el konsoluyla Witcher çalıştırmayı vaat etmiyor. Fakat bu aksesuarın yapmayı hedeflediği şey, bazı kullanıcılara SMACH Z fikrinden daha hayalperest gelebilir. Bu şarj kablosunun geliştiricileri, Lightning ve microUSB desteğini bir arada sunarak mobil cihaz sektöründe eşi görülmemiş bir işi başarmayı hedefliyor.

lm-lightning-microusb-sarj-kablosu-kickstarter

LMcable’ın çift taraflı özel tasarımı iPhone 6s, iPad Pro, Galaxy S7 edge, Galaxy Tab S2 ve Lumia 950 XL gibi mobil cihazların bu kabloyla şarj edilmesini sağlıyor. Veri aktarmada kullanılamayan aksesuar, aygıtları 2.4 Amper akımla besliyor. Kablonun içindeki bakır tellerin kalayla kaplandığı ve bu sayede piyasadaki diğer çözümlerden 10 kata kadar daha uzun ömürlü bir ürün ortaya çıktığı söyleniyor.

lm-lightning-microusb-sarj-kablosu-kickstarter-3

iOS, Android veya Lightning, microUSB ayrımı yapmayan şarj kablosu 2016 yılının ikinci yarısından itibaren satışa sunulacak. LMcable piyasaya çıktığında 20 dolardan satılacak. Elinizi çabuk tutup projeye destek verdiğiniz takdirde, 3’lü sete 39 Avustralya Doları karşılığında sahip olabilirsiniz.

Cihaz.TV‘yi Facebook, Twitter, Google+, YouTube ve Instagram‘da takip edin.