Lenovo Y700 oyun tutkunları için piyasada

Güncel oyunları yüksek performansla oynatacak bir dizüstü bilgisayar arıyorsanız Lenovo Y700 kesinlikle dikkatinizi çekecek.

Lenovo, performans odaklı Y serisine yeni bilgisayarlar eklemeye devam ediyor. Bu kez Lenovo Y700 ile karşımıza çıkan firma, bu bilgisayarla oyun tutkunlarına hitap ediyor. Dolby® Home Theater™ sertifikalı JBL® hoparlör ve subwoofer desteği ile çok yönlü bir ses deneyimi vaat eden yeni nesil dizüstü bilgisayar, siyah üzerine kırmızı alttan aydınlatmalı klavyesi ve köşeli tasarımıyla güçlü ve gösterişli bir tasarım sunuyor.

Lenovo Y700

Gücünü 6. nesil Intel® Quad CoreTM i7 6700HQ işlemciden alan bilgisayarda, 16GB DDR4 RAM, 1 TB dahili ve 128 GB SSD depolama alanı ve NVIDIA GTX 960M 4GB grafik kartı bulunuyor. Windows 10 işletim sistemiyle gelen Lenovo Y700’de ayrıca 4 hücreli 60 Whr batarya, 15,6 inç Full HD ekran ve geniş bağlantı seçenekleri bulunuyor. 2,6kg ağırlığa sahip olan bilgisayar, gelişmiş özellikleri yüksek taşınabilirlik imkanıyla sunuyor.

Ülkemizde 15,6 inç ekranlı modeliyle piyasada olan Lenovo Y700’ün fiyatı 4.500TL civarında seyrediyor. Eğer yüksek performanslı bir dizüstü oyuncu bilgisayarı arıyorsanız Lenovo’nun yeni yıldızını aklınızda bulundurmalısınız.

Cihaz.TV‘yi Facebook, Twitter, Google+, YouTube ve Instagram‘da takip edin.

One thought on “Lenovo Y700 oyun tutkunları için piyasada

  1. Ben yaklaşık 1 ay önce aldım bilgisayar çok iyi pek oyuncu değilim en azından watch dogs oyununu merak etmiştim. Onu kurdum hiç bir sıkıntı yaşamıyorum donanımı harika güzel bir bilgisayar.

Comments are closed.