NOT: Almadan önce laptopunuzun alt kısmını kontrol edin eğer fazlasıyla hava almak için ızgara vesaire varsa performansı çok iyi olacaktır.
Mıknatıslı sünger zaten yok yapışık geliyor sünger ama altında toz filtresi olmalı emin misin?Yeni stokta toz filtresini yok Mıknatıslı sünger yok özellikleri kısıp getirmisler Minatisli halini satan varsa almak istiyorum
Mıknatıslı sünger var videosunu attimMıknatıslı sünger zaten yok yapışık geliyor sünger ama altında toz filtresi olmalı emin misin?
Sorduğumda bu şekilde dedi satıcıMıknatıslı sünger zaten yok yapışık geliyor sünger ama altında toz filtresi olmalı emin misin?
İlk partide dönüştürücü ile birlikte gönderiyorlardi o versiyonda mıknatıslı sünger mevcutMıknatıslı sünger zaten yok yapışık geliyor sünger ama altında toz filtresi olmalı emin misin?
Ben bu ürünü ilk 10 Ekim 2025'de aldım ve mıknatıslı bir süngere sahip değildi fakat sorun etmedim performansı önemli benim için sünger zaten hafızalı olduğu için laptopu kaldırdığında geri eski haline dönüyor o yüzden sorun değilMıknatıslı sünger var videosunu attim
Bazı laptoplarda sungersiz daha iyi performans gösteriyor o yüzden istediğim zaman süngeri çıkarmam lazımBen bu ürünü ilk 10 Ekim 2025'de aldım ve mıknatıslı bir süngere sahip değildi fakat sorun etmedim performansı önemli benim için sünger zaten hafızalı olduğu için laptopu kaldırdığında geri eski haline dönüyor o yüzden sorun değil
yani göründüğü kadarıyla süngerin durduğu kısım komple kapalı kasa kolonya gibi çözücü bir maddeyle yapışkanı silersinBazı laptoplarda sungersiz daha iyi performans gösteriyor o yüzden istediğim zaman süngeri çıkarmam lazım
Memo artık mıknatıslı uretmiyormus firma kendisi güncelleme yapmış satıcı bu şekilde bilgi verdi ilk partide mıknatıs varmıştı ama şuanda yok toz filtresi var satıcı hızlı cevap verdiği için arada kaynamış o mesajlar mıknatıslı değil ama toz filtresi var yeni partideki ürünlerde ayrıca ürün 12v 2.8a diyor yurtdışında ortalama kutudan cikan adaptör 24w 35w bir adaptörle performansi artabilir iki modelinide alıp deneyeceğimSonra bakarsın buzdolabı magnetiyle herhangi bir mıknatıs varsa alt kısımda ondan sonra süngere mıknatıs yapıştırırsın geçersin
Yurt dışında 2.8 amper diyor gücüne o yüzden 36w adaptör alacağım 30w dan fazla gucu30 wattlık bir adaptör işini fazlasıyla görecektir