Gigant Admin Admin 27 Şubat 2026 #21 ronkanta' Alıntı: Benim laptobi sogutur mu altında az ızgara var. Genişletmek için tıkla ... azda olsa ızgaraların fazlasıyla büyük ve geniş soğutabilir
ronkanta' Alıntı: Benim laptobi sogutur mu altında az ızgara var. Genişletmek için tıkla ... azda olsa ızgaraların fazlasıyla büyük ve geniş soğutabilir
R ronkanta Kayıtlı Kullanıcı Kayıtlı kullanıcı 27 Şubat 2026 #22 Gigant' Alıntı: azda olsa ızgaraların fazlasıyla büyük ve geniş soğutabilir Genişletmek için tıkla ... Aldım hocam trendyoldan 1590 en kötü iade ederim.
Gigant' Alıntı: azda olsa ızgaraların fazlasıyla büyük ve geniş soğutabilir Genişletmek için tıkla ... Aldım hocam trendyoldan 1590 en kötü iade ederim.
R ronkanta Kayıtlı Kullanıcı Kayıtlı kullanıcı 27 Şubat 2026 #23 Gigant' Alıntı: azda olsa ızgaraların fazlasıyla büyük ve geniş soğutabilir Genişletmek için tıkla ... Bunlar fana zarar vermez değil mi terse doğru hava felan üflemez herhalde.
Gigant' Alıntı: azda olsa ızgaraların fazlasıyla büyük ve geniş soğutabilir Genişletmek için tıkla ... Bunlar fana zarar vermez değil mi terse doğru hava felan üflemez herhalde.
Gigant Admin Admin 28 Şubat 2026 #24 ronkanta' Alıntı: Bunlar fana zarar vermez değil mi terse doğru hava felan üflemez herhalde. Genişletmek için tıkla ... 10 ekimden beri günlerdir saatlerce oynuyorum bir sorun yaşamadım
ronkanta' Alıntı: Bunlar fana zarar vermez değil mi terse doğru hava felan üflemez herhalde. Genişletmek için tıkla ... 10 ekimden beri günlerdir saatlerce oynuyorum bir sorun yaşamadım
Gigant Admin Admin 28 Şubat 2026 #25 ronkanta' Alıntı: Aldım hocam trendyoldan 1590 en kötü iade ederim. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun güle güle kullan
ronkanta' Alıntı: Aldım hocam trendyoldan 1590 en kötü iade ederim. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun güle güle kullan