Oyuncu Laptopumu Bakım Için Nereye Göndermeliyim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cagtay59
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09

cagtay59

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı kullanıcı
Acer oyuncu laptopa sahibim ve Acer servisinin kötü olduğu falan söyleniyor sizce bakım zamanı gelince servise mi yoksa tanıdığım bilgisayarcıya götürmem mi daha iyi

Selam kardeşim günaydın. Sanırsam Acer teknik servisine dışında bir bilgisayarcıya verirseniz, muhtemelen garanti dışı bırakacaklardır. Kendileri yapmak istiyorlar diyelim. Garantiyi önemsemiyorsanız, başka bir yakınınızdaki bilgisayarcıya yaptırmak mantıklı olabilir. 😊

Selam kardeşim günaydın. Sanırsam Acer teknik servisine dışında bir bilgisayarcıya verirseniz, muhtemelen garanti dışı bırakacaklardır. Kendileri yapmak istiyorlar diyelim. Garantiyi önemsemiyorsanız, başka bir yakınınızdaki bilgisayarcıya yaptırmak mantıklı olabilir. 😊

Acer servisine götürmek istiyorum ama servisi kötü diyorlar o yüzden tereddüt ediyorum

Acer servisine götürmek istiyorum ama servisi kötü diyorlar o yüzden tereddüt ediyorum
Evet biraz doğru. Gerek bazen doğru bakım yapılmadıkları gerekse arada kargo ücretini karşılamamak ve garanti işleri sıkıntı olduğundan hak veririm. 2 hafta bir sürede neredeyse laptopsuz kalabilirsiniz. Şansınız belki iyi gidebilir. Umarım güzel haberler çıkar. 🙏

Geri