Bilgisayarın Ekranı Tam Olarak Kapanmıyor

Doğuş

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı kullanıcı
Selam kardeşim iyi akşamlar. Muhtemelen Windows'dan kaynaklı bir bug olabilir. Bir arkadaşımın modelinde de denk gelmişti. Cevabını bulamamıştık. Genelde ekran süresini sonsuz kullandığımdan pek de ihtiyacım olmadı. Özel durumlarda Windows + L kısayolu ile kilit ekranına bırakıyorum. 😊

Ekran kapanma süresini 10 dk ya ayarlıyorum süre dolduktan sonra ekran kapanıyor hemen sonra ekran ışığı açılıp kapanmaya başlıyor. Anladığım kadarıyla mux switchi açınca oluyor igpu modunda bu sorunu yaşamıyorum. Neden oluyor olabilir acaba? Laptop modeli Game Garaj R9T 5050
Video linkini aşığıya bıraktım
Bilgisayarın kapağını kapatıp uykuya aldığınızda problem yoksa ve sadece zaman ayarlı uyku modunda kendi kendine uyanıyorsa bunun en belirgin nedeni genelde en son sürüm Windows güncellemelerini yüklemek. Çünkü GameGaraj laptoplarda sensörlerle ilgili problem genel olarak yok.

Sanırım sorunu çözdüm. Game Garaj'ın kontrol merkezini tamamen kapatınca sorun kalmadı gibi. Kontrol merkezi bir şekilde buga girmesini sağlıyor ekranı galiba.

Sanırım sorunu çözdüm. Game Garaj'ın kontrol merkezini tamamen kapatınca sorun kalmadı gibi. Kontrol merkezi bir şekilde buga ******r ekranı galiba.
Sil yükle yapın öyle deneyin. Kontrol yazılımı çok gerekli bir program. Sorun devam ederse mutlaka GG yetkilisiyle görüşün.

Geri