Selam öğrenciyim 50k bandında gaming laptop arıyorum ve şu iki model arasında kaldım ;
www.gamegaraj.com
www.gamegaraj.com
ekran kalitesi ve işlemcinin slayer modelinde daha iyi olduğunu biliyorum fakat diğer yandan erazerin depolama ve soğutma sisteminin avantajlı olduğunu düşünüyorum bu iki laptoptan hangisini almak uzun vadede daha mantıklıdır güncel fiyatlarıyla, iyi forumlar herkese.
Game Garaj Slayer X7T-5060 Intel Core i7 14650HX Oyuncu Laptop
Game Garaj Slayer X7T-5060, “yüksek tazeleme hızına sahip QHD+ ekran + güçlü işlemci” isteyen oyuncular için çok dengeli bir performans paketi sunar. Sistem gücünü Intel Core i7-14650HX işlemciden alır.
ERAZER Deputy 15 P1 MD600004 Intel Core i7 13620H Oyuncu Laptop
ERAZER Deputy 15 P1 MD600004; i7-13620H ve RTX 5060 ile FHD’de yüksek FPS hedefler. 15.6" 144Hz ekranla akıcı oyun, 16GB RAM + 1TB SSD ile hızlı açılış ve kısa yükleme süreleri. FreeDOS.
ekran kalitesi ve işlemcinin slayer modelinde daha iyi olduğunu biliyorum fakat diğer yandan erazerin depolama ve soğutma sisteminin avantajlı olduğunu düşünüyorum bu iki laptoptan hangisini almak uzun vadede daha mantıklıdır güncel fiyatlarıyla, iyi forumlar herkese.