Ben teşekkür ederim. Nasıl yapıldığını göremiyoruz. Muhtemelen onlar da stand kullanıyordu. Veyahut watt limitleme işlemleri vardır. Ama standsız laptop kullanmak tehlikeye atmak gibi bir şey. Özellikle oyuncu laptopları için gerekiyor.teşekkür ederim. G gelper kullanıyorum altta stand yok masanın üstünde. internette 70 derece civarı olanları görünce benimki fazla geldi acaba termal macunda mı sıkıntı var diye düşündüm.
Tamamdır stand alıp deneyeceğim teşekkür ederimBen teşekkür ederim. Nasıl yapıldığını göremiyoruz. Muhtemelen onlar da stand kullanıyordu. Veyahut watt limitleme işlemleri vardır. Ama standsız laptop kullanmak tehlikeye atmak gibi bir şey. Özellikle oyuncu laptopları için gerekiyor.
Rica ederim.Tamamdır stand alıp deneyeceğim teşekkür ederim
imkanın varsa memo fl08 al ghelper her ne kadar hafif bir yazılımda olsa armoury crate programı da gayet iyi işler çıkarıyor artık ama yine de ghelperda kalabilirsin biraz fan eğrini arttırmanı öneririm oynadğım oyunda armory crate sessiz modda ve altta memo fl08 stand 1955rpmde yaz sıcaklarında bile bu derecelerde oynuyorumTamamdır stand alıp deneyeceğim teşekkür ederim
çok iyi değerler o zaman stand yerine bu soğutucuyu alayımimkanın varsa memo fl08 al ghelper her ne kadar hafif bir yazılımda olsa armoury crate programı da gayet iyi işler çıkarıyor artık ama yine de ghelperda kalabilirsin biraz fan eğrini arttırmanı öneririm oynadğım oyunda armory crate sessiz modda ve altta memo fl08 stand 1955rpmde yaz sıcaklarında bile bu derecelerde oynuyorumEkli dosyayı görüntüle 2050
Stand ile soğutucu aynı mantığa geliyor. Listeye bakarsanız aslında anlamışsınızdır.çok iyi değerler o zaman stand yerine bu soğutucuyu alayım
valla hiçbir stand memonun yanına bile yaklaşamazStand ile soğutucu aynı mantığa geliyor. Listeye bakarsanız aslında anlamışsınızdır.![]()
Tabii ki de biliyorum. En iyi soğutucu net memodur.valla hiçbir stand memonun yanına bile yaklaşamazmemoyu yedirtmem bilesinn