Yardım - Game Garaj Slayer X7T Intel Core I7 14650Hx Rtx 5060

Merhaba x7t 5070 için bende sorun yaşamaya başladım. Oyun oynarken ekran bir anda donup arka plan devam ediyor( ses,oyun vs.) bir süre sonra ise oyun kendiliğinden kapanıyor. Son güncellemeleri de yaptım ama bazen oluyor bazen olmuyor. Laptobun hangi parçasından kaynaklanıyordur acaba ? İade sürem devam ediyor iade etsem mi? İlerde tekrarlama ihtimali sebebiyle..
Knk zamanın varsa uzun süre bı gün oyna bak bakalım olacak mı 10 saat falan oynasan illaki belli eder bende şükür yok öyle bir sıkıntı bios güncellemesi yap bide

Merhaba x7t 5070 için bende sorun yaşamaya başladım. Oyun oynarken ekran bir anda donup arka plan devam ediyor( ses,oyun vs.) bir süre sonra ise oyun kendiliğinden kapanıyor. Son güncellemeleri de yaptım ama bazen oluyor bazen olmuyor. Laptobun hangi parçasından kaynaklanıyordur acaba ? İade sürem devam ediyor iade etsem mi? İlerde tekrarlama ihtimali sebebiyle..
Merhaba kardeşim Windows 11 Home kurdunuz mu

Aşağıya iki link bırakıyorum biosu güncelleyin ve Visual C++ Redistributable Runtimes eklentirlerini kurmayı deneyin ❤️

🔗 https://www.techpowerup.com/download/visual-c-redistributable-runtime-package-all-in-one/

🔗 https://www.gamegaraj.com/suruculer/

WİN 11 home cihaz tv de olduğu gibi kurdum. Normal kullanımda herhnagi bir sorun yok ama dün oyuna girdiğimde 3 4 defa attı oyundan tekrardan akşam başka oyunlarda deneyip sizin verdiğiniz driverları kuracağım. Güncellerim yine

Tek oyun üzerinden konuşmak ve laptopta sorun olduğunu düşünmek anlamsız. Farklı senaryolar deneyin. 120 bin tl lik HP Omen Max 16'da The Last of Us Part 2 sorun çıkardı. Ama sorun laptopta değil oyunda. 12 tane oyunu sorunsuz oynadım TLOU 2 sıkıntı yaptı.

Gönder iadeye uğraşma bakma senin gibi bir sürü kullanıcı var forumlara gelmiyorlar sadece…
Kardeşim bütün laptoplar hakkında benzer şikayetler olabilir. Bir tane oyunda oyundan atıyor diye laptop mu iade edilir?

Şu an rog strix scar 16 5080 laptop almış bir arkadaşa yardım etmeye çalışıyorum. Adamın işlemci 15w'i geçmiyor. Cs2 140fps. Ne yapalım iade et mi diyelim hemen?

İlerde donanım arızası verince uğraşacak yine sensin donanım testi yap belki yazılımdır ama iadelerin geneli siyah ekran donma yüzünden ramler arızalı olabilir anakartta problem olabilir benim saat mesela şarj 1 oluyor 1 olmuyor en son servise gittim saatin şarj yeri arızalanmış şarj aletide arızalanmış ikiside değişti geldi ( apple ) 😊 çözüm için servis e gideceksin.
İleride donanım arızası vereceğine dair hiçbir ibare yok bu konuda.

(Güncelleme) 5 farklı oyunda test ettim. Sadece önceden de yaşadığım Dying Light 2 oyununda bu sorunu yaşadım ve halen yaşmaya devam ediyorum. Diğer oyunları da 1 saatten fazla test ettim onlarda herhangi bir sorun yaşamadım..

(Güncelleme) 5 farklı oyunda test ettim. Sadece önceden de yaşadığım Dying Light 2 oyununda bu sorunu yaşadım ve halen yaşmaya devam ediyorum. Diğer oyunları da 1 saatten fazla test ettim onlarda herhangi bir sorun yaşamadım..
Oyundan kaynaklı hata olabilir muhtemelen benim verdiğim eklentileri yaptınız mı 😇

Deneme yanılma yapmaya çalışın. Grafik ayarlarını değiştirin. Farklı bir laptop güç modunu deneyin. Sorun laptopta değil en azından bunu anlamış olduk. İnternette aynı sorunu yaşayan var mi ona bakın. Yapay zekaya da sorabilirsiniz fikir verebilir.

Knk ben 6 saat oynadım bugün x7t 5060 banamısın demedi 80 derce sabit oyun modu

Ayarları atabilir misin ? DLSS kaliteye alınca beni atıyor oyundan her defasında
Knk rdr 2 ve tlu oynadım tlu da FPS Ler faya iyi yüksek ayarlarda dlss optimizasyonu kötu olduğu için performansda ama mantar dokuları optimize olsa kalite de açık dünya da 120 veriyo 1080 p monitör ile 100 w da ama benim ayarlarda şuan 75 w civarında dlss perf modunda 120 110 FPS civarı ve fan sesi az gene 1080 p qhd oyun oynanacak cihaz değil bana göre

Knk rdr 2 ve tlu oynadım tlu da FPS Ler faya iyi yüksek ayarlarda dlss optimizasyonu kötu olduğu için performansda ama mantar dokuları optimize olsa kalite de açık dünya da 120 veriyo 1080 p monitör ile 100 w da ama benim ayarlarda şuan 75 w civarında dlss perf modunda 120 110 FPS civarı ve fan sesi az gene 1080 p qhd oyun oynanacak cihaz değil bana göre
Rdr 2 de de 100 110 FPS civarı 75 80 w cekerken orda dlss otoda qhd de oynadım g 85 90 ama bunda muhtemelen 100 w çekerken veriyo bu FPS yi

Evet yaptım ama ona rağmen devam ediyor. Sadece DLSS kaliteye alınca atıyor onun dışından herhangi bir sorun yok şu anda teşekkür ederim yardımlarınız için :)
Ben teşekkür ederim kardeşim canınızı sıkmayın demek ki oyunun hatasından ötürü atıyor sağlık olsun tekrardan güle güle kullanın ❤️

Geri