Bu monitör düşünülebilir hocam: https://www.epey.com/monitor/gigabyte-mo27q28g.html
Fena değil ama parlaklığı biraz düşük. Bütçe varsa 27 bin küsüre satılan Gigabyte'ı almanızı öneririm. Tandem OLED sayesinde hem parlaklığı çok iyi hem de sıradan OLED panellerden daha uzun ömürlü.
Fena değil
Fena değil ama parlaklığı biraz düşük. Bütçe varsa 27 bin küsüre satılan Gigabyte'ı almanızı öneririm. Tandem OLED sayesinde hem parlaklığı çok iyi hem de sıradan OLED panellerden daha uzun ömürlü.
Yok. Orada yazan 350 nit tipik değer. Maksimum değerde 1500 nite kadar çıkabilir.sizin attığınız linkte 350 nits parlaklık diyor benim attığım linkte 400 nits
Yok. Orada yazan 350 nit tipik değer. Maksimum değerde 1500 nite kadar çıkabilir.
DisplayHDR sertifikası olduğu için LG daha iyi. Ama yine söylüyorum: Fiyat farkı fazla değilken Tandem OLED almaya çalışın. Çok daha iyi bir yatırım olur.
Merhaba kardeşim hayırlı günler. Gigabyte MO27Q2A modelini önerebilirim. İncehesap resmi sitesinde 26999₺ ile en ucuz fiyatı bulunmaktadır. Epey linki ile beraber özelliklerini de okuyun. Fiyatına göre bence iyi tutuyor.27.000 TL'ye kadar monitör önerir misiniz? OLED almak istiyorum laptopu monitöre bağlıyacağım şu anki laptopumun ekran özellikleri: 2560*1600p 165 Hz 3ms NVIDIA'da G-Sync destekli.
Evet, benim attığım monitör Tandem OLED panele sahip. Normal OLED panellerin aksine çift katmanlı aydınlatmaya sahip. Bu sayede daha parlak ve uzun ömürlü bir yapısı var.Tandem oled ne gibi farkı var ve sizin attığınız ürün öyle mi
Evet, benim attığım monitör Tandem OLED panele sahip. Normal OLED panellerin aksine çift katmanlı aydınlatmaya sahip. Bu sayede daha parlak ve uzun ömürlü bir yapısı var.
25.000 bandında yok. En ucuz Tandem OLED monitör 27.699'a N11'de var. Ama bütçe o kadar çıkmaz derseniz bu monitör de düşünülebilir: https://www.epey.com/monitor/lenovo-legion-pro-27q-10.htmlpeki senin söylediğin özelliklere sahip 25000 tl bandında bir ürün var mı acaba
25.000 bandında yok. 27.699'a en ucuz Tandem OLED monitör N11'de var. Ama bütçe o kadar çıkmaz derseniz bu monitör de düşünülebilir: https://www.epey.com/monitor/lenovo-legion-pro-27q-10.html
Satıcı aynı hocam. Hangi sitenin ödeme imkanı size uyuyorsa oradan alabilirsiniz.bende pek n11 güveniyorum genellikle hepsiburadana güveniyorum ve alışveriş yapıyorum
Peki alamazsam başka ne önerir siniz sizin attığınız ürüne benzerSatıcı aynı hocam. Hangi sitenin ödeme imkanı size uyuyorsa oradan alabilirsiniz.
En son attığım Lenovo Legion Pro monitöre baktınız mı?Peki alamazsam başka ne önerir siniz sizin attığınız ürüne benzer
baktım onun tpce c yok ve bunların içinde kablo çıkıyor muEn son attığım Lenovo Legion Pro monitöre baktınız mı?
DisplayPort kablo çıkıyor. Type-C bağlantısı olan monitör 22.000 civarına satılan Gigabyte'da var. O zaman onu alacaksınız.baktım onun tpce c yok ve bunların içinde kablo çıkıyor mu
senin attığın gigabyte monitörde nasıl kablo çıkıyor hem hdmı hem de type c kablosu çıkıyor muDisplayPort kablo çıkıyor. Type-C bağlantısı olan monitör 22.000 civarına satılan Gigabyte'da var. O zaman onu alacaksınız.