🔥🔥 28999₺ Medion Signium 14 S1 Md600032 Oled Laptop

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CihazTV
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:24

CihazTV

Admin
Admin
🔥🔥🔥 28999₺ (✅ 3 yıl garanti) Medion Signium 14 S1 MD600032 Intel Core 5 120U (10C/12T, 5.0GHz’e kadar, 12MB Intel Smart Cache), 16/512GB (2x8GB 3200MHz DDR4 RAM, bir M.2 SSD yuvası boşta), 14” 2.8K (2880x1880) OLED 400nit %100DCI-P3 120Hz ekran, HD kamera, Bluetooth 5.3, WiFi-6, USB-C ekran çıkışı ve güç kaynağı, 55Wh pil, 1kg (Alüminyum/Magnezyum), 55W adaptör, FDOS : https://app.hb.biz/P4yUDlSjK9Hm

👉 Laptopun İnceleme videosu (CihazTV) :

#işbirliği #hepsiburada

Öncelikle ürün ile ilgili yapmış olduğunuz oldukça ayrıntılı incelem için @admin'e teşekkür ederim.
Ürünü Hepsiburada satıcısından aldım. Genel olarak memnun olduğumu söyleyebilirim. İlk defa OLED+HDR ekran kullanıyorum. Yüzlerin akşam güneşi vurmuş gibi kırmızımsı, turuncumsu gelmesi hoş değişik bir duygu uyandırıyor. Sanıyorum HDR ayarlarını biraz kısmam gerekiyor. medion.com'a üye oldum. Ürünümü kaydettim. Alman sitesi 2 yıllık garantiden sözediyor. Ancak hepsiburada satıcı 36 ay olarak belirtmiş.
Medion Service App uygulamasını indirip windows 11 Pro işletim sistemi üzerine kurdum.
Windows Update üzerinden indirilen sürücüleri yeterli gördü yeni bir sürücü indirmedi. ama yine de her ihtimale karşı uygulamayı ayda bir falan çalıştırıp kontrol etmekte fayda var diye düşünüyorum.
Daha önceki dizüstümde kullandığım ekran yarı mattı. bu ekran biraz fazla parlak geldi. Parmak izleri belli oluyor. Ekran açısını ayarlarken kamera tarafındaki geniş bölümü kullanmakta fayda var.
Halka şeklindeki güç ışığı biraz dikkat çekebiliyor. Alışımazsam siyah elektrik bandı ile kapatmayı düşünüyorum. Yazılmsal olarak halletmenin bir yolunu henüz bulamadım.

Geri