Bu modelle ilgili hiç Türkçe inceleme bulamadım. Hatta yabancı kaynak bile bulamadım. Neden acaba?
Bilemiyorum hocam; ancak bu laptopun Ryzen 9 9850HX işlemcili modelini kullanan bir arkadaşa rastladım. Kendisi, cihazın performansından ve sıcaklık değerlerinden memnun olduğunu belirtti.Bu modelle ilgili hiç Türkçe inceleme bulamadım. Hatta yabancı kaynak bile bulamadım. Neden acaba?
9850HX mühendislik için daha uygun. O yüzden 8945HX kadar ısınmaz. Ama bana bu modelin incelemesi lazım. Hiçbir yerde yok. Herkes kimse alıp incelememiş diye almıyor. Öksüz kaldı pcBilemiyorum hocam; ancak bu laptopun Ryzen 9 9850HX işlemcili modelini kullanan bir arkadaşa rastladım. Kendisi, cihazın performansından ve sıcaklık değerlerinden memnun olduğunu belirtti.
Valla ya! Öksüz kaldı laptop. Yok mu bir baba yiğit inceleyecek?9850HX mühendislik için daha uygun. O yüzden 8945HX kadar ısınmaz. Ama bana bu modelin incelemesi lazım. Hiçbir yerde yok. Herkes kimse alıp incelememiş diye almıyor. Öksüz kaldı pc![]()
Fiyatlar artıyor her geçen gün.Valla ya! Öksüz kaldı laptop. Yok mu bir baba yiğit inceleyecek?Son zamanlarda laptop incelemeleri iyice azaldı.