Arada Kaldığım 3 Laptop

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Çağatay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:04
Knk ben çok oyun oynarım hikaye tarzı dersen 5070 bı tık daha avantajlı ama ben FPS tarzı oyun oynarım bana yüzde 10 civarı gpu perf koymaz işlemci neredeyse yarı yarıya daha güçlü olsun dersen AMD olanı al FPS tarzı oyunlarda+ sı olur baya l3 keşi ve gücü fark atar baya valo cs gibi oyunlarda profesyonel kullanım için de öneririm AMD olanı
Hocam sağolasın. Bir ned2ni yok ama 5070 x7t aldım fiyat aynı dersek kulağa daha hoş geldi 😅

R9T 5060 modeli işlemcinin l3 cache önbelleği sayesinde rekabetçi oyunlarda yüksek FPS değerleri ve artı olarak 300Hz ekran tazeleme oranı ile geldiği için oynaması baya keyifli olacaktır lakin pil ömrü azdır ortalama 2-3.5 saat arası kullanım sağlar eğer pil ömrü ile çok işiniz yoksa prizde kullanmanızı tercih ederim üstelik X7T 5070 modelinden biraz pahalıdır.

X7T 5070 modeline gelirsek R9T 5060 modelinden daha F/P özelliği vardır fiyatı uygun olduğu için RTX 5070 ekran kartı hikayeli oyunlarda ve
mimari programları çalıştırmakta (uçak bölümü) %10 daha performanslı olacaktır bunun yarı sıra pil ömrü de iyidir ortalama 4-5.5 saat günlük youtube 720p video izleme ise 6 saate kadar çıkmaktadır.

Ben teşekkür ederim. ❤️
Hocam merhabalar, x7t 5070 aldım dün geldi bugün kurdum fln benchmark r23 testi yapıyordum extrem moda aldım fanlar 60 desibel çalışıyor inceleme videosunda cihaz tv nin 45 db civarı diyordu benim cihazda sıkıntı mı var acaba. Birde şarj adaptörü çok ısınıyor normal mi yardımcı olursan sevinirim 🥰

Hocam merhabalar, x7t 5070 aldım dün geldi bugün kurdum fln benchmark r23 testi yapıyordum extrem moda aldım fanlar 60 desibel çalışıyor inceleme videosunda cihaz tv nin 45 db civarı diyordu benim cihazda sıkıntı mı var acaba. Birde şarj adaptörü çok ısınıyor normal mi yardımcı olursan sevinirim 🥰
Knk normal 140 150 w görüyor extreme de 96 dereceye de dayandığı için trotll yiyo fanları fuller yani adaptör de normal sıcaklıkta ısınması normal

Merhabalar arkadaşım öncelikle hayırlı olsun güzel günlerde kullanın 60 desibel geliyorsa test ederken laptobun dibinden ölçmediniz demi o zaman baya yüksek desibel değeri gelir ekran ile bakış açısından desibeli ölçelim adaptörün ısınması normaldir herhangi bir olay olmaz içiniz rahat olsun 😊

Merhabalar arkadaşım öncelikle hayırlı olsun güzel günlerde kullanın 60 desibel geliyorsa test ederken laptobun dibinden ölçmediniz demi o zaman baya yüksek desibel değeri gelir ekran ile bakış açısından desibeli ölçelim adaptörün ısınması normaldir herhangi bir olay olmaz içiniz rahat olsun 😊
Teşekkür ederim öncelikle, ilk defa laptop aldığım için biraz cahillik var 😅 hava çıkış kanallarından ölçüm 😅 halbuki video da da Ali abi ordan ölçmüyor teşekkürler

Geri