Merhaba ali osman bey benim asus x1540za bir laptop um var 09.10.2024 tarihinde aldım bir yıl kullandıktan sonra bir arızası oldu 3 kere servise gönderdim bir türlü çözülmedi arızası şarj olurken kesinti oluyor fişe takılı pilde diye uyarı veriyor serviste ilk önce ana kart arızalı dediler ama değiştirmeden sadece format atıp gönderdiler 2 ci gönderdiğimde ana kart değiştirdik dediler ama sorun yine çözülmedi 3 cü defa gönderdiğimde dayanıklılık testleri yaptık şarj adaptörünü ve batarya kontrol edildi biz arıza bulunamadı ve Windows ve bios güncellemesi yaptık burada bir kesinti olmuyor sizin prizinizden kaynaklanıyor olabilir dediler ve geri gönderdiler ama aynı şekilde kesinti olmaya devam ediyor ben zaten servis göndermeden başka prizlerde dendin aynı kesinti o prizlerde de oluyor asus müşteri temsilcisi başka bir binada denememi istedi onu da yaptım orada da kesinti oldu ve şimdi ne yapacağım bilmiyorum bana yardımcı olabilir misin bu arıza neden kaynaklanır size video sunuda gönderiyorum