G-Helper Donmaya Sebep Oluyormu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sloan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:19
Anladım, ne dersiniz son bi Windwos 11 temiz kurulum yapıp, hiç g helper ve armoury crate'i yüklemeyip kullanıyım laptop'u. eğer aynı sıkıntı tekrarlarsa garantiye göndereyim?

AMD Adrenalin edition da çok bug vermeye başladı bu en son yaptığım W11 kurulumundan beri, çok sık bug oluyor display driver ile alakalı veya birkaç farklı nedenden dolayı, 4 yada 5 kere bug report'u gönderdim AMD'ye. pc yi ilk aldığımda adrenalin edition'ı yüklediğimde böyle birşey olduğunu hatırlamıyorum. bug lar en çok yine pc'yi kitleyip PIN kodu girip açtığımda direk karşımda oluyor. yada birkaç kez lol oynadıktan sonra oyun bittiğinde oyun sonu ekranına geçerken oluyor.
Temiz kurulumdan sonra AMD adreanlini hiç kurmasam olurmu? yada yüklediğimde ayarları yine default da mı kalsın?

Son düzenleme:
Anladım, ne dersiniz son bi Windwos 11 temiz kurulum yapıp, hiç g helper ve armoury crate'i yüklemeyip kullanıyım laptop'u. eğer aynı sıkıntı tekrarlarsa garantiye göndereyim?

AMD Adrenalin edition da çok bug vermeye başladı bu en son yaptığım W11 kurulumundan beri, çok sık bug oluyor display driver ile alakalı veya birkaç farklı nedenden dolayı, 4 yada 5 kere bug report'u gönderdim AMD'ye. pc yi ilk aldığımda adrenalin edition'ı yüklediğimde böyle birşey olduğunu hatırlamıyorum. bug lar en çok yine pc'yi kitleyip PIN kodu girip açtığımda direk karşımda oluyor. yada birkaç kez lol oynadıktan sonra oyun bittiğinde oyun sonu ekranına geçerken oluyor.
Temiz kurulumdan sonra AMD adreanlini hiç kurmasam olurmu? yada yüklediğimde ayarları yine default da mı kalsın?
➡️ AMD harici ekran kartı değilse, Windows Update kurması yeterli olur. Sadece NVIDIA harici ekran kartlarında sürücüsünü güncelleyin. Size Windows 11'in en stabil şeklinde nasıl kurulduğunu kendimce anlatmıştım :

📖 Windows masaüstü ekranı geldikten sonra önce internet sürücüsü yüklü değil ise :

1️⃣ Ethernet kablosu ile bağlanırım.
2️⃣ USB sürücü bellek varsa kurulur veya kendi sitesinden harici bir bilgisayar ile sürücüsünü alıp kurarım.
3️⃣ Telefonu kablo ile laptopa bağlayıp USB internet paylaşımını açarım.

📌 Bağlandıktan sonra arama kısmına öncelikle "Windows Update" yazarım ve "Güncelsiniz" diyene kadar bütün sürücüleri kurarım. (Buna isteğe bağlı güncelleştirmeler de dahil.)

📌 Aygıt yöneticisinde herhangi bir ünlemli sürücü kalmışsa, USB sürücü bellek aracılığıyla veya modelin kendi sayfasından indirip kurarım. Bu sayede fazla sürücü karmaşasından uğraşmayıp kolaya kaçıyor gibi oluyor. Ama inanın en sağlıklısı bence böyledir.

📌 Daha sonra harici ekran kartı ve varsa Biosu güncellerim. (Chipset ve ses sürücüsü de isteğe bağlıdır.)

📌 En son USB sürücü bellekte veya modelin kendi sayfasında varsa Control yazılımını yükler ve artık kullanıma hazır olur.

➡️ Bence böyle kurduğunuz takdirde, fazla sorun almazsınız gibime geliyor. 😊

Geri