Game Garaj Slayer R9T C7 5060 R9 8945Hx

ibrahimayarsss

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı kullanıcı
Ryzen 9 8945HX
NVDIA 5060 115W
16 GB
1 TB
bilgisayarı satın aldım bütün kurulması gereken şeyleri kurdum güncellemelerini yaptım performansım videoya göre %97 olarak geldi. ama bilgisayar fanları yeterince hava alacak şekilde yerleştirmeme rağmen bilgisayar hangi modda kullanırsam kullanıyım işlemci 50 derece altına düşmüyor bu normal mi ve çözülebilir mi ?

Ryzen 9 8945HX
NVDIA 5060 115W
16 GB
1 TB
bilgisayarı satın aldım bütün kurulması gereken şeyleri kurdum güncellemelerini yaptım performansım videoya göre %97 olarak geldi. ama bilgisayar fanları yeterince hava alacak şekilde yerleştirmeme rağmen bilgisayar hangi modda kullanırsam kullanıyım işlemci 50 derece altına düşmüyor bu normal mi ve çözülebilir mi ?
Merhaba kardeşim hayırlı sabahlar. Öncelikle hayırlı ve güzel günlerde kullanmanızı dilerim. AMD HX işlemciler için boşta bile 50 derecenin altına düşmez sanmıyorum. Verimlilik çekirdeği olmadığından o iş biraz zor. Ama biosta işlemci ile ilgili bir ayar vardı. RTX 5050 ile 5060 modellere de geldi diye biliyorum. Sizinle paylaşmak isterim. 😊

ccd0 enable / ccd1 enable » Bütün çekirdek ve izlek kullanımları açmasını sağlıyor.
ccd0 disabled / ccd1 enable » Hafif oyunculuk ve güç tasaruffu modu sağlıyor.
ccd0 enable / ccd1 disabled » İşlemci 8 çekirdek 16 izleğe düşüyor.

1780460347500.webp

Geri