Tam olarak hangi modele sahipsiniz acaba? X7T-5060 modeli mi?
Aynen öyle 3 ay oldu galiba ya sıkıntısız kullanıyorumTam olarak hangi modele sahipsiniz acaba? X7T-5060 modeli mi?
R9 t de deneyimleme fırsatım oldu MSI kasa garaj daTam olarak hangi modele sahipsiniz acaba? X7T-5060 modeli mi?
Galiba 5070 Lenovo da varBende 60-65k arası laptop almak istiyorum.Sizce en mantıklı olan gamegaraj mıdır ? ( Üniversite ve oyun için kullanacağım)
Loq serisinde anakart sorunu var diyorlarGaliba 5070 Lenovo da var
Doğrudur bu serilerde yok diyorlar bide katana 15 var ama ram az gamegaraj iyi gibi şuan şimdiden hayırlı olsun 32 ram alınLoq serisinde anakart sorunu var diyorlar
5070 katana 15 de düşünülebilirLoq serisinde anakart sorunu var diyorlar
16gb MSI katana 5070 mi yoksa gamegaraj 32 GB 5060 mı almak mantıklı (işlemcileri aynı ve i7 14650hx)5070 katana 15 de düşünülebilir
Biraz da kasa olarak ne bekliyorsunuz o da önemli ekran garajda daha iyi klavye renk aydınlatma falan MSI iyi v ram aynı 5060 la 5070 arasında da aman aman fark yok sizin ram kullanımına da bağlı16gb MSI katana 5070 mi yoksa gamegaraj 32 GB 5060 mı almak mantıklı (işlemcileri aynı ve i7 14650hx)
O MSI kasanın i9 olanı 100 w limitliydi ve baya ısınıyordu agamda var garaj alınır gibi genede sen bilirsin16gb MSI katana 5070 mi yoksa gamegaraj 32 GB 5060 mı almak mantıklı (işlemcileri aynı ve i7 14650hx)
Gamegaraj alacağım büyük ihtimalle çünkü diğer markaların 32 ram olanlari gereksiz pahalı oluyor16gb MSI katana 5070 mi yoksa gamegaraj 32 GB 5060 mı almak mantıklı (işlemcileri aynı ve i7 14650hx)
Hayırlı olsun güle güle kullanın bende aldım memnunumGamegaraj alacağım büyük ihtimalle çünkü diğer markaların 32 ram olanlari gereksiz pahalı oluyor
Teşekkür ederim umarım bir sorun yaşamamHayırlı olsun güle güle kullanın bende aldım memnunum
İnşallahTeşekkür ederim umarım bir sorun yaşamam
Ben de yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum. Memnunum, öneririm.Teşekkür ederim umarım bir sorun yaşamam
Soğutucu gerekiyor mu pekiBen de yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum. Memnunum, öneririm.
Ben stand kullanıyorum. Oynadığım oyunlar da öyle çok ağır oyunlar olmadığı için bilgisayarın kendi soğutması yeterli oluyor.Soğutucu gerekiyor mu peki
Yok be limit koy altını yükselt yetiyo soğutma şükürSoğutucu gerekiyor mu peki