game garaj x7t 5070 de bios ekranından çıkamıyorum
yardım edin exit yazdığında tekrar bios ekranı çıkıyor
yardım edin exit yazdığında tekrar bios ekranı çıkıyor
Son düzenleme:
Sorun çözülmemiş miydi?game garaj x7t 5070 de bios ekranından çıkamıyorum
yardım edin exit yazdığında tekrar bios ekranı çıkıyor format attığmda sorun çıktı
Boot manager'da görünüyor olması gerek. Bütün USB portlarını deneyin. USB bellek de bozuk olabilir. Olmadı başka deneyin.usb belleği görmüyor tekrar format atamıyorum
Teknik servis ile arayın görüşün. Ne olacağına göre ya uzaktan adım adım yaptırır. Ya da teknik servis yolunu tutar. İkisinden biri olacak gibi.verification failed: (0x1a) security violation" hatası alıyorum hiç bir şekilde windows yükleyemiyorum internet te araştırdığımda security boot u disabled seçip kaydet diyor ama disabled yapıp kaydettiğimde bios tekrar eski haline yani enabled oluyor
Kardeşim size anlattığımı düşünüyorum. Game Garaj'ın teknik servis numarasının linkini aşağıda bırakacağım. Oradan sorununuzu belli edin. Uzaktan veya teknik servise gönderilerek durum düzelir. Ortalama 1 hafta belki yine sürer. Belki daha da hızlı gelebilir.bilgisayarı bir arkadaşa gösterdim arkadaşım biosun çöktüğü söyledi servise gönder dedi sizce ne yapmalıyım fakat istanbul dışında yaşıyorum önerileriz nelerdir bu süreç nasıl işler