Eskisini sil de yenisini kuruyorBen sanırım bir ****** yaptım. Önce eskisini sildim sonra yenisini indirdim ama yenisini kurarken de eskini silmeye çalışıyor ve silemiyor kaldım böyle yükleme ekranında :d.
Bende de oldu sil dedim silmeme rağmen sildi nasıl olduysa kurdu yenisini olmadı altta eski sürümü var onu kur sonra yenisini kurarken silBen sanırım bir ****** yaptım. Önce eskisini sildim sonra yenisini indirdim ama yenisini kurarken de eskini silmeye çalışıyor ve silemiyor kaldım böyle yükleme ekranında :d.
Bende silmiyor bar sabit duruyor.Bende de oldu sil dedim silmeme rağmen sildi nasıl olduysa kurdu yenisini olmadı altta eski sürümü var onu kur sonra yenisini kurarken sil
Yok ben almıyım. Önceki sürümde RAM kullanımı 55 MB. Ayrıca tasarımı basit. Rengi canlandırma özelliği çok önemli. Yeni kontrol merkezi çok kopya bir tasarım olmuş. Özgün değil. İyileştirme göremedim. Fan hızı dönme yüzdesi yok. SSD sıcaklığını göremiyoruz. Bir şeyi eklerken diğerini bozuyorlar. Olmamış.Gerçekten de efsane duruyor. Halen güncellenemeyen varsa mutlaka denesin. Baya iyi iyileştirmeler var.
![]()
Ömer Can🌹 in Cihaz.TV Chat
💻 Game Garaj Tongfang Laptop Kasalarındaki Güncellenmiş Control Center Yazılımı 🎥 Gönderen > Umut. (@QuantumSpiral) > Game Garaj Slayer X7T-5060 🔗 https://www.gamegaraj.com/suruculer/t.me
https://www.gamegaraj.com/suruculer/
umarım eksikleri giderirler ssd sıcaklığı ve ram kullanımı can sıkıcı ama orda da istediğimiz modda turbo fan açamıyorduk ve rpm yoktu ben yeni sürüm taraftarıyımYok ben almıyım. Önceki sürümde RAM kullanımı 55 MB. Ayrıca tasarımı basit. Rengi canlandırma özelliği çok önemli. Yeni kontrol merkezi çok kopya bir tasarım olmuş. Özgün değil. İyileştirme göremedim. Fan hızı dönme yüzdesi yok. SSD sıcaklığını göremiyoruz. Bir şeyi eklerken diğerini bozuyorlar. Olmamış.
Ben sadece RPM değerini istiyordum. Bu gelmiş iyi hoş ama bunu koymak için diğer önemli şeyleri eklememek yanlış bir karar.umarım eksikleri giderirler ssd sıcaklığı ve ram kullanımı can sıkıcı ama orda da istediğimiz modda turbo fan açamıyorduk ve rpm yoktu ben yeni sürüm taraftarıyım
Kısacası beğenmedim de geçin ya. Herkesin tercih meselesidir. Lütfen.Yok ben almıyım. Önceki sürümde RAM kullanımı 55 MB. Ayrıca tasarımı basit. Rengi canlandırma özelliği çok önemli. Yeni kontrol merkezi çok kopya bir tasarım olmuş. Özgün değil. İyileştirme göremedim. Fan hızı dönme yüzdesi yok. SSD sıcaklığını göremiyoruz. Bir şeyi eklerken diğerini bozuyorlar. Olmamış.
Tamam işte tercihim değil.Kısacası beğenmedim de geçin ya. Herkesin tercih meselesidir. Lütfen.![]()
Şuan zaten seçenek olarak sunuluyor. GameGaraj sürücüler kısmından Aralık 2025 tarihine ait Kontrol Merkezi sürümü duruyor. Ben yenisini beğenmeyince eskisini geri indirdim. En az yarı yarıya, zaman zaman %75 farkediyor RAM kullanımı. Eskisi daha iyi.Ben de hiç beğenmedim, en azından seçenek olarak bunu sunabilirlerdi. Eski sürümü de bulamadım. Sağlık olsun. RAM kullanımı da bu şekilde.
Ekli dosyayı görüntüle 1626
Evet dikkatimden kaçmış, sonradan fark ettim. TeşekkürlerŞuan zaten seçenek olarak sunuluyor. GameGaraj sürücüler kısmından Aralık 2025 tarihine ait Kontrol Merkezi sürümü duruyor. Ben yenisini beğenmeyince eskisini geri indirdim. En az yarı yarıya, zaman zaman %75 farkediyor RAM kullanımı. Eskisi daha iyi.
Rica ederimEvet dikkatimden kaçmış, sonradan fark ettim. Teşekkürler