Hp Omen 16 Laptopta Hoparlör Sesi

Yenikullanici

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı kullanıcı
Arkadaşlar internetten HP omen 16 am0018nt kodlu bir laptop almıştım freedos olarak. Windows 11 home yükleyip HP support asistant uygulaması yardımı ile tüm driverları kurdum. Aklıma gelen her şeyi kurduktan sonra ses seviyesini kontrol edecektim ama sesi açıp kaparken bazen ufak bir ses geldiğini farkettim. Klavye ışıklarını değiştirirken ya da sürücü ayarları ile uğraşırken de aynı ses geliyordu. Tık tık diye bir ses geliyor. Kulaklık takarken iki taraftan da hiçbir ses gelmiyor. İleride cızırtı ya da hoparlör ile ilgili büyük bir soruna dönüşmesinden endişeleniyorum. Ne yapmalıyım?

Merhaba kardeşim

DDU yazılımı ile ses sürücülerinin tamamını temizleyin. Sonra Windows Update tarafından güncellesin. Yine de düzelmezse ses ayarlarının iyileştirme düzeyini kapatmayı deneyin.

Merhaba kardeşim

DDU yazılımı ile ses sürücülerinin tamamını temizleyin. Sonra Windows Update tarafından güncellesin. Yine de düzelmezse ses ayarlarının iyileştirme düzeyini kapatmayı deneyin.
Çok teşekkür ederim. İlk defa freedos laptopa Windows kurmuştum. Bilgisayarın hoparlörü bozuk diye korktum ben de

Geri