Hp Omen 16 Max Ah0037Nt Boşta 60 Derece Görüyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pr3FF
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:27

pr3FF

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı kullanıcı
Selamlar elimde hp omen max 16 5070ti ve intel ultra9 275hxli bir laptop var fakat boştayken 60 derecelerde geziyor. Limitleme yaptım fakat hala aynı şekilde devam ediyor anlamış değilim. Format attım, sıfırdan kurulum yaptım ts uygulamasında pl1 ve pl2 değerleri 50 ve speed shift 84 olarak ayarladım ve kaydettim. Bu durumu nasıl çözebilirim ? Ve işlemci 80 dereceye çıkınca bile laptop tam olarak fan açmıyor. Omen hub ile ilgili bir sorun olabilir mi ?
1778461665474.webp

Hp Omen 16 Max Ah0037Nt​

Son düzenleme:
Merhaba kardeşim hayırlı sabahlar. Boştayken HWinfo yazılımı üzerinden "Yalnızca Sensörler" deyip işlemcinizin "Enhanced" kısmına gelip ekran görüntüsü alın. Değerlere bakalım. 😊

Merhaba kardeşim hayırlı sabahlar. Boştayken HWinfo yazılımı üzerinden "Yalnızca Sensörler" deyip işlemcinizin "Enhanced" kısmına gelip ekran görüntüsü alın. Değerlere bakalım. 😊
@Ömer Can Merhabalar hayırlı günler . :) değerler bu şekilde gözüküyor. Acaba diyorum servise mi göndersem.( SS öncesi cs vs oynamıştım reset attım pcye bir süre bekledim ve bu şekilde çıktı)
1779239479479.webp

Geri