Herkese selamlar başlıkta belirttiğim ve aşağıda linkini bıraktığım laptop sizce alınır mı yoksa 40-45 bin TL bandında daha iyi bir alternatif bulunabilir mi ? Genel olarak oyun oynamak için kullanılacak.
TUF A15? Ben öyle bir laptop göremedim. TUF F16 yazacaktınız hocam herhalde.Sadece GPU değil de komple cihaz değerlendirilirse TUF A15 daha iyi olur.
A15 de olur, F16 da olur. 46k fiyata satılan 5050'li ASUS modeli hangisiyse o.TUF A15? Ben öyle bir laptop göremedim. TUF F16 yazacaktınız hocam herhalde.
Bu Asus daha iyi. 4060 almanın tarihi geçti artık. 2026'da 4060 almaya gerek yok. 5050 daha iyi. Bu fiyatlar için tabi.Peki bunu önerir misiniz?
Merhaba kardeşim. Açıkçası bence RTX 4060 laptop almak yerine RTX 5050 laptop almak daha iyi bir yol seçeneği olur. MFG 4x destekli oyunlarda 4 katına kadar FPS artış sağlayarak keyifle oynarsınız.Herkese selamlar başlıkta belirttiğim ve aşağıda linkini bıraktığım laptop sizce alınır mı yoksa 40-45 bin TL bandında daha iyi bir alternatif bulunabilir mi ? Genel olarak oyun oynamak için kullanılacak.