Laptop 5070Ti Game Garaj Almak Istiyorum Hangisini Seçmeliyim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nechula
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:23

Nechula

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı kullanıcı
Merhaba fiyat bakımından R9T mantıklı olabilir 300Hz ekranı ile l3 cache sistemi işlemcinin 64mb olduğu için rekabetçi oyunlarda keyifli bir sunum sağlar ama pil ömrü azdır ortalama 2-3.5 normal ccd ayarı ile 4.5 saate kadar youtube 720p video oynatır.

Slayer 5 modeli ise fiyatı biraz daha pahalı 17" %100DCI-P3 renk gamutuna sahiptir özellikle hikayeli oyunlarda keyif katacaktır bunun yanı sıra pil ömrü yüksektir ortalama 8-9.5 süre verecektir. ❤️

R9 t al kral kontrol merkezi daha iyi MSI kasalardan bide işlemci çok daha iyi

Merhaba fiyat bakımından R9T mantıklı olabilir 300Hz ekranı ile l3 cache sistemi işlemcinin 64mb olduğu için rekabetçi oyunlarda keyifli bir sunum sağlar ama pil ömrü azdır ortalama 2-3.5 normal ccd ayarı ile 4.5 saate kadar youtube 720p video oynatır.

Slayer 5 modeli ise fiyatı biraz daha pahalı 17" %100DCI-P3 renk gamutuna sahiptir özellikle hikayeli oyunlarda keyif katacaktır bunun yanı sıra pil ömrü yüksektir ortalama 8-9.5 süre verecektir. ❤️
Kasa olarak ileriye dönük düşünüyorum, amd kasa sıcaklık konusunda Intel ile şuan aynı ama sanki amd kasa yapısı ileride sıkıntı çıkartacak gibi

ama MSI kasalar da hoşuna gidiyorsa diğer cihazda güzel yanı biraz da tercih meselesi kasası biraz daha kaba slayer 5 in

Kasa olarak ileriye dönük düşünüyorum, amd kasa sıcaklık konusunda Intel ile şuan aynı ama sanki amd kasa yapısı ileride sıkıntı çıkartacak gibi
İlerde MSI bios atılıp kullanılabilir muhtemelen nasıl bı sıkıntı çıkarır ki bence cıkarmaz ama genede tercih sizin

Merhabalar​

Game Garaj Slayer 5 9XL-5070Ti Intel Ultra 9 275HX RTX5070Ti 17" QHD+ FreeDos 240Hz Oyuncu Laptop 32GB RAM 1TB SSD
Game Garaj Slayer R9T-5070Ti C2 AMD Ryzen 9 9955HX 32GB RAM 1TB SSD RTX5070Ti 16" QHD IPS 300Hz

Hangisi alınmalı kasa, yönünden intel daha çok hoşuma gitti. Sizin Tercihiniz ne olurdu?
Ultra 9 275HX hayvani bir işlemci onu söyleyeyim. Şuan ikisi aynı fiyatta. Benim tercihim kesinlikle Slayer 5 9XL olurdu.

Hikayeli oyunlarda veya günlük kullanımda kullanımı daha keyifli olacağından Slayer5 9XL daha mantıklı geliyor, pil süresi de etken. Mesela rekabetçi oyunları hiç oynamayan biri böyle düşünebilir.

Geri