aldım gitti.Uyar uyar
aldım gitti.Uyar uyar
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanaldım gitti.
merhabalar taha bey, incelemelere bakacak olursak loqunuza böyle bir hediyeyi çok görmemelisiniz. hayırlı forumlarEllerine sağlık gerçekten insanın ufkunu açan yararlı bir inceleme olmuş. Sevgili LOQ'uma böyle bir hediye almayı düşünüyorum ama gerekliliğini tartışıyoruz sürekli.
abi bir de memolinin filtre kısmına sıvı azot ayarladık mı sıcaklık falan kalmaz.Kardeşim bu nasıl sıcaklık böyle yaMasaüstü PC'lerde böyle bi sıcaklık yok. Memoli tam bir görev adamı
Efsane bir standmış aşırı beğendim güle güle kullanın arkadaşımsoğutucu stantı bugün kargodan aldım. RDR2 ve KCD2 ile denedim. stantın adını memoli koydum
RDR 2de memoli ve daha önceden kullandığım tuneex stant ile ayrı ayarı denedim. çözünürlük 2560x1600, diğer ayarlar çok karışık olduğu için tek tek yazmadım. predator sense ve denetim masası güç seçenekleri dengelide ayarlı, predator sense fan ayarı 4000 devirde. 55w limit koydum burada.
memoli ile, 2040 devirde ayarlı.
Ekli dosyayı görüntüle 169
tuneex ile
Ekli dosyayı görüntüle 170
KCD 2de sadece memoli ile denedim. yine 2560x1600 çözünürlük, bütün ayarlar ultrada, dlss kalite seçili. burada da predatorsense ve güç seçenekleri dengelide, fanlar 4000 devirde, bu sefer limit koymadım ve memoli 2420 devirde.
Ekli dosyayı görüntüle 171
laptopun fanları maksa alırsam nasıl olur diye denedim, 6100 devire kadar çıkıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 172
Buzhanede oynadın sanırım ah pardon gözüme memo kaçmışsoğutucu stantı bugün kargodan aldım. RDR2 ve KCD2 ile denedim. stantın adını memoli koydum
RDR 2de memoli ve daha önceden kullandığım tuneex stant ile ayrı ayarı denedim. çözünürlük 2560x1600, diğer ayarlar çok karışık olduğu için tek tek yazmadım. predator sense ve denetim masası güç seçenekleri dengelide ayarlı, predator sense fan ayarı 4000 devirde. 55w limit koydum burada.
memoli ile, 2040 devirde ayarlı.
Ekli dosyayı görüntüle 169
tuneex ile
Ekli dosyayı görüntüle 170
KCD 2de sadece memoli ile denedim. yine 2560x1600 çözünürlük, bütün ayarlar ultrada, dlss kalite seçili. burada da predatorsense ve güç seçenekleri dengelide, fanlar 4000 devirde, bu sefer limit koymadım ve memoli 2420 devirde.
Ekli dosyayı görüntüle 171
laptopun fanları maksa alırsam nasıl olur diye denedim, 6100 devire kadar çıkıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 172
Sizde alıp loqunuzu ve kc3000'inizi şımartınız artık Taha beyMemoli yerinde duramıyor ve soğutuyor.
Bilemiyorum valla stant işimi görüyor gibime geliyor. 1600TL 40 günlük yemek parası.Sizde alıp loqunuzu ve kc3000'inizi şımartınız artık Taha bey
nays ile 150 lira cashback de alınabiliyor.Ürünün fiyatı düşmüş. 2 stok görünüyor ama şu an 1493 TL : https://ty.gl/y7dgc605rui44
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim güle güle kullanın laptop modelinizin değerlerini paylaşırsanız sevinirimbende sipariş ettim bakalım ne kadar farkedecek mevcuttaki standıma göre
Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan umarım güzel değerler alırsın.bende sipariş ettim bakalım ne kadar farkedecek mevcuttaki standıma göre
fotoğraftaki gibi altı. benim laptop 18 inç olduğu için süngerleri fanların bir kısmını kapatıyor ama diğer ızgaralardan kurtarıyor. 15.6, 16 inç olsa daha iyi sonuç verebilirdi belki.@Haemus hocam sizin laptopun altı full açık mi ızgaralar bende nitro 5 var şöyle:
Arkadaşlar benim laptopa alsam işe yarar mı benimkine altı full açık olmadığından.