Memo Fl08 Laptop Soğutucu Stant İncelemesi - Asus Tuf Gaming F15 Fx507Vv

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gigant
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Öne çıkan
  • Okuma süresi: 1:19
merhaba arkadaşlar bir sorum olucak

Memo soğutucu aldım lakin tuşlar herzman bastığım da alıgılamıyor
Örnek:fan hızını yükseltemeye basıyorum bir türlü yükselmıyor belli bi zaman sonra bastığım da algılıyor
benım düşüncem pervane ısınınca algılıyor gibi

Sizde de böyle bi durum var mı yoksa malzeme kusurlumu iade etmeli miyim?
bende böyle bir sorun yok, her basışımda tuşlar algılıyor

merhaba arkadaşlar bir sorum olucak

Memo soğutucu aldım lakin tuşlar herzman bastığım da alıgılamıyor
Örnek:fan hızını yükseltemeye basıyorum bir türlü yükselmıyor belli bi zaman sonra bastığım da algılıyor
benım düşüncem pervane ısınınca algılıyor gibi

Sizde de böyle bi durum var mı yoksa malzeme kusurlumu iade etmeli miyim?
Üründe hata olmuş olabilir satın aldığın yerle görüşüp değişim isteyebilirsin

Hatırlatma: En geç 2-3 haftada bir masanızın laptopunuzun ve soğutucunun özellikle alt kısımdaki filtrenin temizliğini yapıp tertemiz bir ortamda ve koşulda oynamanız.

Ellerine sağlık gerçekten insanın ufkunu açan yararlı bir inceleme olmuş. Sevgili LOQ'uma böyle bir hediye almayı düşünüyorum ama gerekliliğini tartışıyoruz sürekli.
Bende garaja düşünüyorum da çok pahalı şuan varmı bilmiyorum da stok 600 800 arasında bişe de işimi görür işlemci tek ısınıyor zaten ekran kartı 66 derece 68 derece civarında

Arkadaşlar Acer nitro an515-55 resimdeki gibi bir arka panele sahip, iyi işe yarar derseniz ben de alacağım bu memo'yu en az 10 derece etki istiyorum

Bakımı uzun süredir yapılmadı termal ve fan temizliği de yapacağım 98 derecelerde çalışıyor işlemci oyunlarda.

Ekli dosyalar

• 1774367016875.webp
    1774367016875.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 9
Arkadaşlar Acer nitro an515-55 resimdeki gibi bir arka panele sahip, iyi işe yarar derseniz ben de alacağım bu memo'yu en az 10 derece etki istiyorum

Bakımı uzun süredir yapılmadı termal ve fan temizliği de yapacağım 98 derecelerde çalışıyor işlemci oyunlarda.
Laptopu ne zamandır kullanıyorsunuz?

Anladım. O zaman fan temizliği ve macun değişimi çoktan gelmiş. Bakımdan sonra sıcaklıklara bakın. Eğer hâlâ anormal seyrediyorsa soğutucu almayı düşünebilirsiniz. Veya fansız stand da alabilirsiniz.
Ben sadece bakımla düzgün bir seviyeye geleceğini düşünmediğim için bu memo'yu almayı düşündüm fakat evet ilk önce bakım yapacağım sonra memo'yu alacağım fansız stand niye onu anlayamadım

Geri