Msı Vector 16 Ultra 7 255Hx Rtx 5070 Ti 16Gb/1Tb Serisini Satın Aldım Cihaz Tv Önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ImamHerkul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:29

ImamHerkul

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı kullanıcı
Eski HP Pavilion gaming laptopum 16 GB ram 4gb ekran kartlı 11 yıllık bozulduğu için yeni gaming laptop araştırdım çok araştırıyordum ve yıllardır en iyi markanın MSI olduğu gönlümde kalmış ve uhte olarak bir yerlerdeydi bende bu kanalı keşfettim ve bu laptopu satın aldım ama piyasa da çok laf var MSI alınmaz Asus en iyisi gibi sizce 85-90 bandında ve uzun yıllar aaa oyunlarında yüksek performans sağlayacak bir laptop mudur sizce iyi mi ettim?

Selam kardeşim iyi günler. Kötü model değildir evet. Lakin panel özellikleri fiyatına göre biraz gerisinde kaldığını söyleyebilirim. Yanına bir de güzel ile tatlı gideceğini düşünüyorum. Öyle bir sıkıntınız yoksa monitörsüz de kullanılır. Güzel ve hayırlı günlerde kullanın. 🙏

Yani şöyle görüntüye çok önem veren biri değilim lakin oyun için aldım oyunlarda oled kadar kalite beklemiyorum gözüme hoş gelsin yeter

Ne kadar fark olabilir o farkı görebileceğim bir örnek resim görüntü veyahut video varsa atarsanız sevinirim teşekkürler :)

Bu videodan izleyebilirsiniz. Kameradan fark çok gözükmüyor. Aynı gibi. Ama gözünüzle baktığında daha doygun ve canlı renkler veriyor %100 sRGB. Panele önem veriyorsanız kesinlikle 2K+ %100 sRGB kullanan laptop bakın. Bütçe maksimum 90.000 ₺ ise o modellerde MSI 5070TI yok. Eğer varsa veya indirimle bu bütçelere inerse paneli asla 2K değildir. 16GB RAM kullanıyodur. %100 sRGB yüksek ihtimal olur. Kısılmış bir 5070TI olabilir(100W gibi). 5070TI almak istiyorum derseniz ASUS ve MSI sizin bütçeye tam olarak hitap etmiyor. Diğer markaların 5070TI modellerine bakabilirsiniz. En bilinen model tam performanslı HP OMEN MAX 5070TI. Bu bütçeye en yakın bu model var. Biraz pahalandı hepsi. GameGaraj'da var en iyi donanıma sahip olarak ama güven vermiyorsa size en yakın HP OMEN MAX modeli var. Fotoğrafı koyacağım.

LİNK: https://tinyurl.com/neeu7p6c
Ekran görüntüsü 2026-04-09 172000.webp

400 NİT %100 sRGB ile geliyor. Ekran kartı watt değerini bulamadım ama 330W adaptörle geliyor. Yani ekran kartı yüksek ihtimal 140W ile geliyor. Tam performanslı. Eğer çok rekabetçi oyun oynamıyorsanız bu bütçeye alınacak en iyi 5070TI modellerden. Tek eksisi ekranı 16:10 1920x1200 gelmesi. 2K değil. Ama bu fiyata 32 GB RAM, 1 TB SSD ile 5070TI alınabiliyor olması buna değer olduğunu gösterir.

Bu pahalı geldiyse şu linkteki bilgisayara da bakın. Bu kısılmış bir 5070TI(115W) ama her işinizi fazlasıyla görür. Ama 16 GB RAM. Gözle görülecek artısı ekranın 18 inç olması. Geniş ekran ve güzel ışıklandırmaya sahip bir 5070TI. Ayrıca 2.5K panele sahip. RAM yükseltmek isterseniz Acer servisi oldukça kötüdür. HP OMEN MAX'a bakın derim. 16 GB RAM sorun olmayacaksa kesinlikle bu Acer modelini alın. (Ekran 180hz değil 165hz) https://app.hb.biz/QRgHyzuZ7Lgr

Ekran görüntüsü 2026-04-09 173400.webp

Son düzenleme:
Geri