Merhaba, oyuncu kulaklığı seçimi konusunda bilgi ve tavsiyeye ihtiyacım var. Ağırlıklı olarak Fps oyunları oynuyorum ama hikâyeli oyunlar ve Moba da oynuyorum. Ayrıca bilgisayarda müzik de dinliyorum. Tüm bunları göz önünde bulundurarak 6000-7000 tl bütçe aralığında bir oyuncu kulaklığı önerebilir misiniz?
Aklımda birkaç model var ama bir türlü karar veremiyorum. Esasen kablosuz bir kulaklık istiyorum ancak biraz eski kafalı olduğum ve kablosuz bağlantıdaki gecikmelerden çekindiğim için bazı şüphelerim var. Şu modelleri değerlendiriyordum:
HyperX Cloud III veya II (Wireless)
SteelSeries Nova 5 veya 7 (Wireless)
Bunun dışında başka hangi modelleri önerirsiniz? Yorumlarınızı ve görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler.
Aklımda birkaç model var ama bir türlü karar veremiyorum. Esasen kablosuz bir kulaklık istiyorum ancak biraz eski kafalı olduğum ve kablosuz bağlantıdaki gecikmelerden çekindiğim için bazı şüphelerim var. Şu modelleri değerlendiriyordum:
HyperX Cloud III veya II (Wireless)
SteelSeries Nova 5 veya 7 (Wireless)
Bunun dışında başka hangi modelleri önerirsiniz? Yorumlarınızı ve görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler.