Rog Strix G16 Da Işlemciye Limit Koyma Ve Daha Serin Kullanma Konusunda Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alestCT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:19

alestCT

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı kullanıcı
Arkadaşlar merhaba. Bu forumda ilk konum olacak öncelikle cihazım rog strix g 16 2025 ultra 7 255hx 5070ti 32 ram 1 tb+1tb ssd şeklindedir ekran 240 hz nebula displaydir.

Sorum şu ki işlemci sıcaklıkları asusun enson yayınladığı bios 333 kodlu güncellemeden sonra artmaya başladı, özellikle AAA oyunlarda sıcaklıklar 90 dereceleri görüyor buna bir çözüm arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

Selam kardeşim hayırlı sabahlar. ThrottleStop yazılımı üzerinden aşağıda da koyduğum videolu rehber ile işlemci watt değerlerini vermek isterim. 😊

» Hikâyeli oyunlarda : 40-45W arası (oyundan oyuna göre bu değerler de değişebilir.)
» FPS oyunlarda : 55W yetecektir.

Hocam iyi günler, bir sorum daha var ama dolaylı yoldan işlemciyle ilgili. G helper kurmayı düşünüyorum ama armoury crateyi ve my asusu kaldırmadan kursam sorun yaşar mıyım

Hocam iyi günler, bir sorum daha var ama dolaylı yoldan işlemciyle ilgili. G helper kurmayı düşünüyorum ama armoury crateyi ve my asusu kaldırmadan kursam sorun yaşar mıyım
Mecburen Armoury kalkar da My Asus için de gerekebilir. Çünkü G Helper yazılımı Asus'un arka planda çalışan eklentileri de kapatıyor. 😊

Mecburen Armoury kalkar da My Asus için de gerekebilir. Çünkü G Helper yazılımı Asus'un arka planda çalışan eklentileri de kapatıyor. 😊
bios 333 güncellemesinden sonra işlemcim oyunlarda 90 dereceleri görüyor hocam boştayken 52 derecelere kadar düşüyor cpu boostu kısmak için g helper istiyorum

Geri