Slayer X7T Ve Ugreen Nexode 140W Adaptör

burhankolsuz11bk

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı kullanıcı
Merhaba dostlar,
2 gün önce laptopumu dışarda kullanmak için kutudan çıkan 210W'lık adaptörü yerine daha ufak ve hafif olan Ugreen markasının Nexode 140W'lık adaptörünü aldım. Bu modeli seçme sebebim Slayer X7T'nin PowerDelivery 3.1 140W desteği olması idi. 140W'lık adaptörü laptop ile kullanmaya başladığımda laptopu normal şekilde şarj etti ve "Yavaş Şarj" uyarısı vermedi. Sonrasında bilgisayarın kontrol programına baktığımda Turbo ve Custom modlarının seçilemediğiji farkettim, bunu normal karşıladım.

Fakat laptop oyun modunda olmasına rağmen CPU ve GPU'nun 30W'a limitlendiğini gördüm(Crossloadı 60W yapıyor). Buna da anlam verdim. Fakat cihaz en ufak yükte anında kendini kapatıyor, durumu "Kernel Power 41" olarak belirtiyor. Denemek için orta büyüklükte denebilecek MAX dosyası ve CS2 açtım, her seferinde bilgisayar reset attı.

Demem o ki bu adaptörü alacak X7T sahipleri bunları göz önünde bulundurmalı. Bu durum muhtemelen tüm PD destekli adaptörlerde geçerlidir. Maalesef ben iade edeceğim.

Herkese iyi akşamlar.

140 watt adaptör aslında az bir güç değil. Ama laptopun adaptörü kadar amper üretemediği için oyun modunda kapanması normal bir durum. Bir de ofis veya sessiz modu deneyin. Belki öyle daha sağlıklı olur.

140 watt adaptör aslında az bir güç değil. Ama laptopun adaptörü kadar amper üretemediği için oyun modunda kapanması normal bir durum. Bir de ofis veya sessiz modu deneyin. Belki öyle daha sağlıklı olur.
Ofis modunda ve hafif işlerde hiç bir problem olmuyor, fakat işim gereği 3dsmax, rhino ve solidworks programlarini çalıştırdığımda laptop kendini kapatıyor (Kernel Power-41) bu yüzden iade yoluna gittim.

Fakat dışarda webde gezinme, hafif işler için kullanacaklar için çok iyi bir ürün.

Geri