Kullanmadığım için bilgim yok ama güzel bir bilgisayar fiyata ve donanıma göre. Fakat 300hz olması iyi değil. Çoğu oyunda 300 FPS görmeyecek çünkü. Valorant istisna. Akıcı oyun deneyimi sunmayabilir. 165-180hz bu tarz işlemci için daha ideal.Thunderbot Laptop hakkında düşünceleriniz? RS16 RTX 5060 I7 14700HX mesela
Merhaba kardeşim hayırlı akşamlar. Alanı henüz çok değil düşünüyorum. Ama ilk inceleme videosu benzeri tadında geldi. Göz atmanızı öneririm.Thunderbot Laptop hakkında düşünceleriniz? RS16 RTX 5060 I7 14700HX mesela
Ali abi inceleme sırasinda laptopun 95-100 dereceye çiktiği oluyor. Bu sence laptop ile mi ilgili yoksa yapilmamiş bir ayar mi var? Bu videoyu izledim tamamini. Sizin yorumlariniza güveniyorumMerhaba kardeşim hayırlı akşamlar. Alanı henüz çok değil düşünüyorum. Ama ilk inceleme videosu benzeri tadında geldi. Göz atmanızı öneririm.
Ali abi Thunderobot serisi laptop modeli incelemedi. PC Hocası'ndan aldım.Ali abi inceleme sırasinda laptopun 95-100 dereceye çiktiği oluyor. Bu sence laptop ile mi ilgili yoksa yapilmamiş bir ayar mi var? Bu videoyu izledim tamamini. Sizin yorumlariniza güveniyorum