Windows 11 Wifi Kesip Ve Donuyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fast-man
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:37
ömer acer servisirn bunu anlatamam neden sersen orjinal ram 4+4 8gb ben ali bey gibi 32 çıkardım ozaman 16+16 aldıgım adam iade alırım diyor ama 2bin tl verecek fatura üzerinden bende göndereceğim aldıgım yere sorun görmezlerse değişim yapmazlar dedi ben işiniz çözülsğn diye dedi karar sizin dedi

Öyle bir durum da var haklısınız. Aklıma bütün gelebilecek hepsini söylemiş olabilirim. Başka modül farklı marka RAM denemek gibi, Wifi kartının değişmesi de söz konusu da var bence yavaştan sorun donanıma doğru gidiyor. Artık tek ihtimal bunlar değişirse düzelebilir gibime geliyor. 🙂

Öyle bir durum da var haklısınız. Aklıma bütün gelebilecek hepsini söylemiş olabilirim. Başka modül farklı marka RAM denemek gibi, Wifi kartının değişmesi de söz konusu da var bence yavaştan sorun donanıma doğru gidiyor. Artık tek ihtimal bunlar değişirse düzelebilir gibime geliyor. 🙂
ömercim laptop sıfır aldıgım ramlari duruyor 4+4 ikisi takılı iaid aldıgımızxda o ramlar ile 10gun kullandım en son ne wifi kesti nede dondu diğer satın aldıgımız 16+16 ramlari tek başlarına 3 gün denedim wifi kesip donmadı laptop dün 32 yapınca 5 saat sonundaki kullanımda yaşadım şu memtes diye yazılım var usbden boat edip test eden yazılım onla ram test edeceğim

Ekli dosyalar

• rrrr.webp
    rrrr.webp
    254,9 KB · Görüntüleme: 8
ömercim laptop sıfır aldıgım ramlari duruyor 4+4 ikisi takılı iaid aldıgımızxda o ramlar ile 10gun kullandım en son ne wifi kesti nede dondu diğer satın aldıgımız 16+16 ramlari tek başlarına 3 gün denedim wifi kesip donmadı laptop dün 32 yapınca 5 saat sonundaki kullanımda yaşadım şu memtes diye yazılım var usbden boat edip test eden yazılım onla ram test edeceğim
Umarım sorunun kaynağı anakarttan çıkmaz. Uyumsuzluk olursa da ondan ötürü gelir. 💕

vallahi acer yollasak 16+16 ram aldık takin takar yollar sorun otesbit edemez kullanmaları lazım ben taktım sorun olduda diyemem garanti dışı bırakır ben taktım diye kaldım ortada memtes programı ile test edeceğim bu akşam inş

Umarım sorunun kaynağı anakarttan çıkmaz. Uyumsuzluk olursa da ondan ötürü gelir. 💕
sorunu buldum ve çözdüm windows update şu isteğe bağlı driver yüklediğimden ötürü oluyormuş

1771273890607.webp

bu bios oldugunu anlafdım zaten bios bu sürümde ama windows update ben bunu güncelleyince bu olayalr başıma geliyormuş bunu yüklemedim son formttan sonra şuan sorun olmuyor artık

sorunu buldum ve çözdüm windows update şu isteğe bağlı driver yüklediğimden ötürü oluyormuş

Ekli dosyayı görüntüle 1154
bu bios oldugunu anlafdım zaten bios bu sürümde ama windows update ben bunu güncelleyince bu olayalr başıma geliyormuş bunu yüklemedim son formttan sonra şuan sorun olmuyor artık
Bu zaten bir sorun varsa yüklenmesi gereken BIOS sürücüsü. Sorun yoksa Firmware tabanlı sürücüler yüklemeyin.

Ekli dosyayı görüntüle 1154
Sürücü bazlı olmasından kaynaklıydı diye düşündüm. Çözülmesine sevindim abi. 😊

Geri