X7T Laptop Için Monitör!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sealer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21

Sealer

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı kullanıcı
Merhaba hocalar,

X7T laptobum için monitör bakıyorum önerilerinize açığım.
Bütçe 5-10 k arası fazla zorlamak istemiyorum,
Aklımda olan ekran bu;

görüşleriniz ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim

Hocam siz hala monitör alamadınız mı? Üstelik neden QHD monitör bakıyorsunuz? Bence RTX 5060 RTX 5070 gibi laptop ekran kartları FHD ile kullanılmalı.

Merhaba hocalar,

Aklımda olan ekran bu;

1️⃣ Selamlar kardeşim hayırlı ramazanlar. Bence FHD çözünürlük monitör olması X7T açısından daha iyi olur. O manayla James Donkey'in F/P modeli olan Ravel R40'ı önerebilirim.

2️⃣ Olmaz derseniz Rampage o fiyata güzel fiyatı vardı. Tavsiye ederim. 😊

🔥🔥 4679₺ James Donkey Ravel R40 24'' 240Hz 0.5ms Fast IPS Fhd Gaming Monitör (Sıfır Ölü Piksel Garantili)
🔗 https://ty.gl/hpvmgutpdd2k4
Model : Ravel R40
Ekran Boyutu : 24''
Panel Tipi : Fast IPS
Yenileme Hızı : 240Hz
Tepki Süresi : 0.5Ms MPRT
Çözünürlük : FHD
Kontrast Oranı : 1000:1
Parlaklık : 350 Nit
sRGB : 130%
Ntsc : 85%
FreeSync - Gsync Destekler
Game Mode : Destekler
Display Port 1.4 : 1x
Hdmi 2.0 : 1x
Flicker Free : Destekler
Vesa : 75x75Mm
Boyut : 606x120x398mm
Ağırlık : 2.5 Kg

1773410549413.webp

🔥 10289₺ Rampage Prıme PR27F300QH 27 300Hz 0,5ms Fast IPS Qhd Freesync Rgb Pivot Pc Flat Oyuncu Monitörü
🔗 https://app.hb.biz/Dy0bHkv6lY8N

27″ QHD (2560 × 1440) Çözünürlük: Net, detaylı ve geniş görüş alanı sağlar.
🔹 300 Hz Yenileme Hızı: Rakiplerin önünde kalmak için ultra akıcı görüntüler sunar.
🔹 0.5 ms Tepki Süresi (MPRT): Gölgelenmeyi ve bulanıklığı minimuma indirir.
🔹 Fast IPS Panel: Canlı renkler ve geniş izleme açılarıyla üstün görsel kalite. 🔹 FreeSync & G-Sync Uyumlu: Ekran yırtılmalarını azaltır, akıcı oyun deneyimi sağlar.
🔹 RGB Arka Aydınlatma: Estetik ve oyun atmosferini güçlendiren ışık efektleri.

1773410774285.webp

Hocam siz hala monitör alamadınız mı? Üstelik neden QHD monitör bakıyorsunuz? Bence RTX 5060 RTX 5070 gibi laptop ekran kartları FHD ile kullanılmalı.
Hocam aslında arkadaşım için sormuştum daha önce, ve ona MSı 244F aldık. Ama benim çok hoşuma gitmedi, laptobumun kendi ekranı daha kaliteli geldi bende o yüzden 2k bir monitör arayışına girdim

Hocam aslında arkadaşım için sormuştum daha önce, ve ona MSı 244F aldık. Ama benim çok hoşuma gitmedi, laptobumun kendi ekranı daha kaliteli geldi bende o yüzden 2k bir monitör arayışına girdim
Anladım. O zaman bir şey diyemem. Philips Evnia alabilirsiniz. Özellikleri ve fiyatı açısından güzel bir monitör.

Merhaba hocalar,

Aklımda olan ekran bu;

Hocam bende x7t kullanıyorum fhd de cihaz daha guzel çalışıyor qhd önermem 27 lik acer monitör vardı masaüstünden çok tatlı oluyor ama 24 inch alın derim fhd de de 27 de pixeller sayılıyor qhd istiyo 27

Merhaba hocalar,

Aklımda olan ekran bu;

Güzel. Alınır. 2K Quad HD ekranlarda 8 GB VRAM takılması diye çok söyleniyor ama ekseriyetle öyle bir şey yok. 2K panelde oyun oynamak ayrı bir keyif 27 inç ekranda. %99.5 oynadığınız oyunlarda 8 GB VRAM sorunu yaşamazsınız 2K'da. Alın geçin.

Geri